Ana sayfa Dizi Haberleri Oh be Oya sonunda konuştu da kurtulduk azaptan! 21. bölümden ön izleme yayınlandı…

Oh be Oya sonunda konuştu da kurtulduk azaptan! 21. bölümden ön izleme yayınlandı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat’ın başrollerinde oynadıkları Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu akşam 21. bölümü ekrana gelecek.

Dizide uzun süredir için için Serhan’a tutkun olan Oya, Serhan’ın tüm ısrar ve çabalarına karşılık duygularını bir türlü ifade edemiyordu.

Sosyal medyada bu konu ile ilgili o kadar çok yorum yapıldı ki izleyicilerin Oya gibi okumuş, doktor olmuş, kendi ayakları üzerinde duran ve her türlü acıyla baş edebilen bir kadın olmasına rağmen bu kadar suskun kalmasına tahammül edemeyip Oya karakterinin cinayetin ilk kurbanı olmasını isteyenler bile vardı!

Ancak durum anlaşılan ya senaristlerin de kulağına gitti ya da hikayenin akışında böyleydi bilemiyoruz, yeni bölümde Oya sonunda Serhan’a açılıyor. Hepimize bir ‘OH’ çektirtecek tek sahne de bu değil. Daha önce yayınlanan tanıtımda Oya’nın Burcu’nun hamilelik yalanını da söylediği ortaya çıktı. İzleyenlerin bir kaç bölümdür fena halde eleştirilerine maruz kalan bazı olaylar yeni bölümde çözülecek gibi duruyor.

Serhan ve Oya’nın duygusal sahneleri, içlerini döktükleri o anlar da diziye damgasını vuracak gibi görünüyor. Oya’nın ölümden dönmesinden sonra onu ziyaret eden Serhan, Oya ile yaptığı bu konuşmadan sonra hayatlarında neler değişecek göreceğiz ama Serhan’ın Oya’ya bir şey sormak istediğini söylediği o an da dikkat çekti.

İşte yeni bölümden ön izleme:

Yeni Bölüm Özeti:

Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var!

Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve’nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve’yle Pelin’in peşini bırakmıyor.