Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca yıllarca eleştirdi, yapımcı olduğu projde aynı hataya düşmedi!

Oktay Kaynarca yıllarca eleştirdi, yapımcı olduğu projde aynı hataya düşmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, Oktay Kaynarca için yepyeni bir tecrübe anlamına geliyor. Şu ana kadar oyuncu olarak setlerde yer alan ünlü isim, şimdilerde ise oyunculuğun yanı sıra yapımcı kimliğiyle de sette önemli bir süreç yaşıyor.

Oktay Kaynarca hem hikayesinin oluşturulmasında hem oyuncu kadrosunun belirlenmesinde büyük emek verdiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin aynı zamanda yapımcısı konumunda. Bu durumun da ünlü oyuncunun ortaya koyduğu çabanın artık 3 katına çıktığını gösteriyor.

Oktay Kaynarca’nın şu sıralarda hayatındaki en önemli nokta çok çalışmaktan geçiyor. Oyuncu, Dizi TV programındaki açıklamasında bu durum hakkında şöyle konuştu:

“Sahiden çok çalışmak. Eskiden oyuncu olarak çok çalışıyordum. Şimdi 3 katı çalışıyorum. Zaten hemen bir gün sonrası uyumakla geçiyor. Evden neredeyse çıkamaz haldeyiz. Çok önemli bir şey olmadıkça. Ona biz uyku reposu diyoruz. Herkes dinleniyor, bütün ekip.”

Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde de yine mücadeleci karakterleri canlandıran Kaynarca, bir kez daha hayranlarının karşısına aksiyon dolu bir işle çıktı. Cezayir Türk karakteri çok mücadele eden birisi ve Oktay Kaynarca’ya da çok yakışıyor.

Oktay Kaynarca yıllarca eleştirdi, yapımcı olduğu projde aynı hataya düşmedi! 7

Oyuncu, bu tür rollerde yer alması ile ilgili soru üzerine de şunları anlattı: “Cezayir Türk gibi mücadeleci karakterleri canlandıran oyuncu, “Son dönemde oynadığım, yaptığım işler aslında bu söylediğiniz karakter biçimlerini çerçeveliyor. Ama onlar da sizin söylediğiniz gibi bir eli yağda, bir eli balda adam olmayacak nihayetinde.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz döneminde de ünlü oyuncu hep erkek partnerler ile sette olmaktan şikayet etmiş ve kadın oyuncu sayısının artırılması gerektiği mesajını vermişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde bu sefer yapımcı olan Kaynarca, kadın oyuncularla dolu bir sette çalışmanın da farkını şimdilerde daha iyi hissediyor.

Dizinin hikayesinde çok önemli kadın oyuncular var. Kaynarca, “Hep onun şakasını yapıyorum arkadaşlarıma. Hayatım boyunca etrafımda adamlarla olan işlerde oynadım” diyerek de yıllardır sürdürdüğü eleştirel durumu, kendisinin oluşturmadığını ifade etmiş oldu.