Ana sayfa Sosyal Medya Okan Yalabık’ı bekleyen hayranlarına Şubat ayında sürpriz var!

Okan Yalabık’ı bekleyen hayranlarına Şubat ayında sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Kanal D ekranında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Orhan karakterini canlandıran Okan Yalabık, hayranlarını yine mest eden bir performans ortaya koymuştu. Timuçin Esen ve Ebru Özkan ile dizinin tecrübeli başrolleri olarak öne çıkan Okan Yalabık, bugüne kadar canlandırdığı projelerle hep göz önünde oldu.

Hekimoğlu projesinden sonra tiyatro sahnesine yeniden dönüş yapan ve eskiden yer aldığı oyununun provalarıyla vakit geçiren oyuncu, şimdi sahneye tekrar çıkacak olmanın heyecanı içinde.

Sevgilisi Ezgi Ayvalı ile birlikte görüntülenen oyuncu, “Şimdi oyunumuz başlayacak: Şubat sonu gibi. Geçen sefer devam eden oyunumuza başlıyoruz. Kovid meselesiyle ara vermiştik” açıklamasını yaptı.

Okan Yalabık'ı bekleyen hayranlarına Şubat ayında sürpriz var! 8

Hekimoğlu dizisinin ardından yaz ayında dijital bir platform için film çekiminde yer aldığını da hatırlatan oyuncu, bu sene filmin yayınlanmasını beklediğini anlattı.

Güzel bir film çektiklerini anlatan Okan Yalabık, sevgilisi Ezgi Ayvalı ile de iyi bir ilişkilerinin olduğunu sözlerine ekledi.

1978 doğumlu olan oyuncu, 1994 yılında Kaygısızlar isimli dizi ile setlere adım attı. Birbirinden farklı dizi ve sinema filmlerinde oynayan Okan Yalabık, tiyatrodan da kopmadı.

Yılan Hikayesi, Hatırla Sevgili, Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin ve Hakan Muhafız isimli dizilerde de izlediğimiz oyuncu, etkileyici performansı ile daima rolünün hakkını veren bir isim oldu.

Okan Yalabık'ı bekleyen hayranlarına Şubat ayında sürpriz var! 9

Okan Yalabık en çok da Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Pargalı İbrahim karakteri ile izleyicilerin akıllarında kaldı.