Ana sayfa Dizi Haberleri Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu’nu eleştirdi!

Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu’nu eleştirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, sezonu eleştirilerin odağında açtı!

İlk sezondan sonra yönetmen ve senarist değişikliğine gidilen dizide 2. sezon nispeten reytingler açısından iyi bir yıldı.

İzleyici sosyal medyada her ne kadar dizinin hikayesini ve yeni giren kimi karakterleri eleştirse de izlemeye devam etti.

Pek çok eleştiri yöneltildi diziye. Hala da devam ediyor. Sadece hikayeye değil kimi zaman oyuncular da eleştirilmekte.

Özellikle son dönemde dizide istenmeyen kişi ilan edilen Hazan karakterini oynayan Gülper Özdemir’e de sosyal medyadan eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Ancak ne olursa olsun Sen Anlat Karadeniz izleyenleri, özellikle başrollerde oynayan İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’yi hep pamuklara sardı!

Hiç bir zaman toz kondurmadıkları oyuncuların her haline sosyal medyadan defalarca övgüler yağdırıldı.

Zaten son yapılan eleştiriler de bu iki genç ve başarılı ismin oynadığı Nefes ve Tahir karakterlerinin sahnelerinin az olmasına geliyor…

Çarşamba akşamı 57. bölümü yayınlanan dizi, nispeten yeni sezonun en beğenilen bölümlerinden oldu. Sosyal medyada en azından bu yorumlar yapılmakta. Ancak buna rağmen reytingdeki düşüş sürüyor! Sen Anlat Karadeniz, Total’de 3 ve AB grubunda ise 15. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta Total’de 2. ve AB’de 9. sıradaydı.

Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu'nu eleştirdi! 13

Olmadı Nefes!

Gelelim izleyicinin Nefes karakterine ve dolayısıyla İrem Helvacıoğlu’na da gelen eleştirisine!

Bugüne kadar her bakışı, her duruşu övgülere boğulan Nefes, bir süredir aynı hareketi o kadar çok tekrarladı ki izleyici artık veryansın etmeye başladı!

İzleyenler bilir. Nefes hamile olduğundan beri sürekli olarak karnını tutuyor! İzleyicinin gözüne soka soka yapılan bu hareket artık sıkmış olacak ki pek çok kişi eleştirmeye başladı.

İrem Helvacıoğlu bu hareketi bilinçli olarak mı yapıyor, yoksa öyle söylendiği için mi bilinmez ama izleyici bu durumdan şikayetçi!

İşte son bölümde İrem Helvacıoğlu’nun benzer hareketi yaptığı bir sahneden örnek ve diziye gelen eleştirilerin yanı sıra Nefes’in hareketine yapılan eleştirilerden bazıları…

Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu'nu eleştirdi! 14

Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu'nu eleştirdi! 15

Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu'nu eleştirdi! 16

Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu'nu eleştirdi! 17

Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu'nu eleştirdi! 18

Olmadı Nefes! Çok ilginç! Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ilk kez İrem Helvacıoğlu'nu eleştirdi! 19