Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Oluversin Gari’ film serisinin yakışıklı oyuncusu Birand Tunca, ‘Aşk hayatınızın neresinde?’ sorusuna bakın ne cevap verdi!

‘Oluversin Gari’ film serisinin yakışıklı oyuncusu Birand Tunca, ‘Aşk hayatınızın neresinde?’ sorusuna bakın ne cevap verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ‘Oluversin Gari’ film serisi ile ilk film tecrübesini yaşayan yakışıklı oyuncu Birand Tunca,  gerek oyunculuk performansı, gerekse yakışıklılığıyla son dönemde adından sıkça söz ettiriyor.

Filmde, arkeolog Güney karakterine hayat veren oyuncu, Be Touch Mag Men Dergisi’nin Ağustos sayısının kapak yıldızı oldu. Oyuncu, dergiye iş ve özel hayatı ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

'Oluversin Gari' film serisinin yakışıklı oyuncusu Birand Tunca, 'Aşk hayatınızın neresinde?' sorusuna bakın ne cevap verdi! 11

‘Oluversin Gari’nin kendisi için farklı ve keyifli bir proje olduğunu belirten oyuncu, çok sevdiği ‘Güney’ karakteri için şunları söyledi; “Benim için de farklı bir deneyimdi ve çok keyifli bir süreç oldu. İzleyicinin de aynı duyguları paylaşmasından dolayı çok memnunum. Güney ütopik bir karakter değil nihayetinde. Bizden biri. Belki en yakın arkadaşınız ya da komşunuz. Sevilmesi ve sahiplenilmesi olağan bir durum bence. Benim de yakın bir arkadaşım gibiydi. O yüzden kafa kafaya verip aynı masada içimizi rahatça döke bildik birbirimize.”

'Oluversin Gari' film serisinin yakışıklı oyuncusu Birand Tunca, 'Aşk hayatınızın neresinde?' sorusuna bakın ne cevap verdi! 12

Dergiye, deniz kenarında dikkat çekici pek çok poz veren oyuncu; Her fırsatta kendini doğanın içine atsa da aslında şehir insanı olduğunu ifade ederek, “Şehir temposuna alışınca insan sadece nefes almak ve tinsel olarak dinginlenmek için kaçmak istiyor. Onun dışında şehir insanıyım” dedi. Birand Tunca, ‘Aşk hayatının neresinde bulunuyor?’ sorusunu ise şu şekilde yanıtladı; “Fazla özel bir yerinde duruyor. Ben bile pek kurcalayamıyorum.” Oyuncu, ‘Oluversin Gari’ film serisinde başrolü paylaştığı Aslıhan Malbora ile ilgili;  “Aslıhan keşke daha önceden çalışabilme fırsatım olsaydı dediğim ve aynı zamanda arkadaşım. Uyumlu bir set geçirdik” dedi.

'Oluversin Gari' film serisinin yakışıklı oyuncusu Birand Tunca, 'Aşk hayatınızın neresinde?' sorusuna bakın ne cevap verdi! 13

Peki Birand Tunca’nın rol model olarak aldığı oyuncu kim?  “Her röportajda dediğim gibi mesleğe bakış açısıyla Daniel Day Lewis gibi olmak isterim. Size şunu örnek vereceğim.  Yakışıklı oyuncu diye anılmaktansa, oyuncu ve yakışıklı olarak anılmayı tercih ederim.”

'Oluversin Gari' film serisinin yakışıklı oyuncusu Birand Tunca, 'Aşk hayatınızın neresinde?' sorusuna bakın ne cevap verdi! 14

Bugüne kadar ekranda, zengin, tatlı, Avrupai karakterleri canlandıran  oyuncu, oyunculuğun uzun bir yol olduğunu belirterek ileride daha farklı, komplike karakterler ile izleyici karşısına çıkmak istediğini söylüyor. Birand Tunca, oyuncuda olması gereken özellikler diye bir liste yapılamayacağını ise şu sözlerle anlatıyor; “Oyunculuk spesifiktir. Dünyanın en iyi özelliklerine sahip olsanız da yönetmen sizden burnunuzla flüt çalmanızı istediğinde yapamıyorsanız siz yeterli bir oyuncu olmazsınız  Bu yüzden oyuncu olmak isteyenlere tek önerim, kendilerini mümkün mertebe geliştirmeleri olabilir. Asla yapmayın diyeceğim şey ise ümitsizliğe kapılmak olur.”

'Oluversin Gari' film serisinin yakışıklı oyuncusu Birand Tunca, 'Aşk hayatınızın neresinde?' sorusuna bakın ne cevap verdi! 15

At binen, kılıç kullanan, dans edip, çok okuyan Birand Tunca, son zamanlarda, holografik evren teorisi, kuantum, madde ve fizik gibi konulara merak sardığını da söyledi.