Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Son Yaz’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Birce Akalay, sevgilisi ile çıktığı tatilde enerji depoluyor!

‘Son Yaz’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Birce Akalay, sevgilisi ile çıktığı tatilde enerji depoluyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay, ekranlara son olarak Star TV’de yayınlanan ‘Babil’ dizisindeki ‘İlay’ karakteri ile gelmişti. Daha sonra ise pandemi sürecinin de etkisiyle bir süre İstanbul’dan uzaklaştı ve çok sevdiği Bodrum Gümüşlük’e gitti.

Oyuncunun yeni bir dizi anlaşması yaptığının haberini vermiştik. Birce Akalay, Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Fox TV’nin iddialı dizisi ‘Son Yaz ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

‘Son Yaz’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Birce Akalay, sevgilisi ile çıktığı tatilde enerji depoluyor! 8

Henüz sete çıkmayan güzel oyuncu şu sıralar sevgilisi ile Bodrum’da tatil yapıyor. Habertürk’ten Hakan Yağcı’nın haberine göre; Birce Akalay, yaklaşık iki aydır aşk yaşadığı ve ilk kez geçtiğimiz günlerde İstanbul’da görüntülendiği mimar Erdem Hamza ile Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Çiftin bir hayli keyifli olduğu göze çarpıyor.

‘Son Yaz’ dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Birce Akalay, sevgilisi ile çıktığı tatilde enerji depoluyor! 9

Birce Akalay, tatil dönüşü ‘Son Yaz’da, istihbarat uzmanı  ‘Sare’ karakteri ile izleyici karşısına çıkacak ve hikayenin tam ortasında yer alacak. Dizide, ‘Sare’ karakterinin, Ali Atay’ın canlandırdığı ‘Savcı’ Selim ile yakınlaşması beklentisi de yüksek.