Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisi 13. yeni bölümde Gamze ile Erdal’ın nişanlanması çok şeyi değiştirecek!

Ömer dizisi 13. yeni bölümde Gamze ile Erdal’ın nişanlanması çok şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Ömer’, yeni bölümüyle 17 Nisan Pazartesi 20.00’de Star’da. 17 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle:

Ömer ve Süreyya’nın yakınlaştığını gören Gamze ani bir karar verir ve Erdal’la evlenmek için ilk adımı atar. Bu yakınlaşma Ömer için ise çok daha farklı bir anlama gelmektedir.

Ne kadar çabalasa da Süreyya’yı sevemeyeceğini böylece fark eden Ömer, daha fazla dayanamaz ve herkesi karşısına alma pahasına nişanı bozar ve Süreyya’dan ayrılır. Bomba etkisi yaratan bu haber hem Süreyya’nın ailesini hem de Reşat ve Tahir’i çok öfkelendirir.

Hakan’ın bir anda çıkıp gelmesi Nisa ve ailesini büyük bir şaşkınlığa uğratır. Kocasının yokluğunda büyük acılar yaşayan Nisa, yeniden Tahir’in baskısına uğramamak için Hakan’ın beklenmedik dönüşü karşısında susmak zorunda kalır.

Tüm çabalarına rağmen Ömer’i Süreyya’ya geri döndüremeyen Reşat’ın son umudu Gamze’nin Erdal’la nişanlanmasıdır. Bu nedenle Erdal’dan gelen teklifi geri çevirmez.

Ömer’in Süreyya’dan ayrıldığını öğrenen Gamze, çoktan dönülmez bir yola girdiğinin farkındadır. Ömer’le son kez karşı karşıya geldiğinde her şeyin bittiğini söyler fakat Ömer bu sefer kaderin onlar için çizdiği yola karşı çıkmaya kararlıdır.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

‘Ömer’, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’de Star’da.