Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisi 26. yeni bölümde Vicdan’ın Ömer’den vazgeçmeye niyeti yok!

Ömer dizisi 26. yeni bölümde Vicdan’ın Ömer’den vazgeçmeye niyeti yok!

tarafından ker_def

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 26. bölümüyle 9 Ekim Pazartesi 20.00’de Star’da.

9 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Vicdan’ın ağır sözleriyle karşı karşıya kalan Gamze, en çok ihtiyacını hissettiği anda Ömer’in ona destek olmamasına çok kırılır. Vicdan’ın ne kadar tehlikeli bir kadın olduğunu git gide daha iyi anlasa da, kendini bir türlü Ömer’e duyuramamak Gamze’nin yaşadığı sıkıntıları daha da büyütür.

Çalıştığı evde patronunun türlü kaprislerine göğüs geren Nisa, evin oğlu Engin’in Emine’ye karşı ilgisi olduğundan şüphelendikçe orada kalmaktan iyice çekinmeye başlar. Fakat kocasının verdiği sözler geri adım atmasına izin vermez.

Ömer’den kolay kolay vazgeçmeye niyeti olmayan Vicdan Gamze’yi bir engel olarak görür ve onu saf dışı etmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Kimsenin beklemediği bir anda attığı bir adımla Ömer’i içinden çıkılmaz bir durumda bırakacaktır.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, 9 Ekim pazartesi saat 20.00’de Star’da.