Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ömer dizisi başlar başlamaz sosyal medya çok konuşuldu, google’da çok arandı

Ömer dizisi başlar başlamaz sosyal medya çok konuşuldu, google’da çok arandı

tarafından ker_def

Star’ın dün akşam yayın hayatına başlayan Ömer dizisi Google’da en çok arananlardan oldu! Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay’ın paylaştığı Ömer dizinin ilk bölümü izleyiciden büyük ilgi gördü. Star’da yayınlanan dizi ve dizinin başrol oyuncuları Google trendlerde zirvede yer aldı.

Dizi Google pazartesi trendlerinde ilk ikide yer alırken, oyuncuları da merak edildi ve ilk 10’a girdiler. İlk bölümüyle sosyal medyada beğeni toplayan Ömer, Twitter’da TT listesinde de yer aldı.

Yaşadığı mahallenin camisinde müezzinliğin yanı sıra ortaokulda geçicisi din dersi öğretmenliği yapan Ömer karakterini canlandıran Selahattin Paşalı, trendlerde 6. sırada yer aldı.

Dizide Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır ise Google trendlerde 7. sıraya yerleşti.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar’ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.