Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi gündemden düştü, Merve Dizdar bambaşka bir ruh hali içinde!

Ömer dizisi gündemden düştü, Merve Dizdar bambaşka bir ruh hali içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanan Ömer isimli dizinin şimdiye kadar 4 bölümü ekrana geldi. Dizide başrolde yer alan isimlerden birisi de Merve Dizdar. İsrail dizisi Shitsel’den uyarlanan Ömer projesinde Nisa karakterini canlandıran Merve Dizdar, 2 sezon süren Masumlar Apartmanı dizisiyle büyük popülerlik kazanmıştı.

Ünlü oyuncu, yine rolünde gayet başarılı ve izleyenleri duygulandıran bir konumdayken, şimdilerde aklında ve fikrinde dizi yok. 6 Şubat Pazartesi günü önce 7.7 ve 9 saat sonra da 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında, Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük bir afet yaşandı. 14 milyona yakın insanın yaşadığı 10 ili etkileyen bu felaket sonrası yaraların sarılması ve depremzedelere yardım ulaştırılması için çalışanlardan birisi de Merve Dizdar oldu.

Ömer dizisi gündemden düştü, Merve Dizdar bambaşka bir ruh hali içinde! 8

Yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı’daki merkezinde halk ile iç içe çalışan Merve Dizdar, yaşananlar nedeniyle bir hayli üzgündü.

Ünlü oyuncu, “Yoğunluk var ama hepimiz, herkes bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bugünleri böyle atlatacağımızı düşünüyorum. İnanın hepimizin kafası, aklı, kalbi orada. Zaten herkes elinden geleni yapıyor, bunu görmek de mutlu ediyor insanı. Depremden beri hepimiz her gün çalışıyoruz. Atlatacağız inşallah” açıklamasında bulundu.

Ömer dizisi gündemden düştü, Merve Dizdar bambaşka bir ruh hali içinde! 9

Ömer dizisinin setinde çalışmaların durdurulmasının ardından yardım merkezine arkadaşları ile birlikte geldiklerini anlatan Merve Dizdar, yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve buna devam edeceklerini ifade etti.

Oyuncu, “Buradayız” diyerek aklının da kalbinin de deprem bölgesindeki vatandaşlarımızda olduğunu ifade etti.