Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ, deprem yardımları konusunda kötü niyetli kişilerden yakındı!

Pınar Altuğ, deprem yardımları konusunda kötü niyetli kişilerden yakındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisiyle uzun yıllar ekranda yer alan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Pınar Altuğ, sosyal dayanışma çabaları ile de dikkat çeken ünlü isimlerden birisi. Oyuncu, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yaşanan 2 büyük deprem felaketinin ardından yardım çabaları ile de takdir topluyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan yardım malzemelerinin toparlanması konusunda destekte bulunan, istekleri toplayan ve bunu organize etmeye çalışan Pınar Altuğ, zaman zaman önemli uyarılarda da bulunuyor.

Özellikle şehir merkezlerinden uzakta olan köylere ulaşma konusunda sıkıntılar olduğunu belirten Altuğ, arazi aracı sahibi olanlardan destek istedi. “Hadi şimdi bizim zamanımız” diyen Pınar Altuğ, bu tür araçlara sahip olanların yardım malzemelerini köylere ulaştırmasını istedi.

Bu organizasyonlar sırasında elde ettiği bazı kötü deneyimler sonrasında oyuncu önemli bir uyarıda da bulundu. Günlerdir farklı yerlerden çağrılar aldıklarını ama bu çağrılar için gittiklerinde bunun doğru olmadığını anladıklarını belirten Pınar Altuğ, bu duruma sitem etti.

Ünlü oyuncu, açıklamasında şöyle konuştu: “Günlerdir her türlü bu konuya destek vermeye çalışıyoruz. Ama sonunda bazı yerlere gidiyoruz ki, orada öyle bir yardım ihtiyacı yok. Ya da dağıtılacak öyle bir ürün yok. Ne olur yapmayın. Hem emeğe hem o insanlara hem yakıta yazık. Hem de diğer tarafta gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanların haklarını gasp etmiş oluyorsunuz. Lütfen yapmayın, bu konuda hassasiyet rica ediyoruz.”

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan’ın da deprem bölgesine giderek bizzat bu yardımların dağıtılmasına aracılık ettiği de ünlü oyuncunun açıklaması ile ortaya çıktı.