Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi ikinci sezonda daha çok öne çıkan ve başrol kadar etkili bir karakter var!

Ömer dizisi ikinci sezonda daha çok öne çıkan ve başrol kadar etkili bir karakter var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 11 Eylül itibari ile ikinci sezona başlayan Ömer dizisi ikinci sezonda 6. bölümü de geride bıraktı. Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, güçlü hikayesi ile pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarının başında geliyor. Barış Falay ve Merve Dizdar’ın da çok etkili karakterler ile öne çıktıkları Ömer dizisinin ikinci sezonuna Sadık karakteri damgasını vurmaya başladı.

Muharrem Türkseven’in canlandırdığı Sadık karakteri adeta hikayenin neşeli yüzü oldu ve izleyicilerin de hikayeyi sıkılmadan takip etmelerinde çok etkili bir rol oynuyor.

Bugüne kadar birbirinden çok farklı karakterleri ustalıkla canlandıran oyuncu, Ömer dizisinde de rolünün hakkını veriyor. Hatta dizinin itici gücü olmaya bile başladı.

Ömer dizisi ikinci sezonda daha çok öne çıkan ve başrol kadar etkili bir karakter var! 7

Ömer dizisinin ikinci sezonunda Sadık karakterinin daha çok öne çıkartılması, senaristlerin iyi bir adımı olarak dikkat çekiyor.

Muharrem Türkseven’in de karakterin ruhuna bürünmesi ve ekran başındaki izleyicilere farklı duygular yaşatması Ömer dizisinin başarısına büyük katkı yapıyor.

Selahattin Paşalı’nın canlandırdığı Ömer karakterini güzel şekilde yönlendirmesi, sağduyulu birisi olması ile öne çıkan Sadık karakteri, ayrıca komik sahneleriyle de projenin komedi yönünü temsil ediyor.

İzleyiciler Sadık gibi Nuran ve Şükran karakterlerinin de projenin başarısındaki önemli unsurlar olarak düşünüyor.