Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde ikinci sezon kesin, ilk sezon finalinde ise büyük olay var!

Ömer dizisinde ikinci sezon kesin, ilk sezon finalinde ise büyük olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mayıs ayının sonlarında ya da Haziran ayının ilk 2 haftası içinde birçok dizi ya ara verecek ya da izleyicilerine veda edecek. Ara verecek yapımlardan birisi olarak da Ömer öne çıkıyor. Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan ve çok geniş bir izleyici kitlesinin desteğini arkasına alan dizinin güçlü bir hikayesi var.

Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her yeni bölümü yine milyonları ekran başına çekmeyi başarıyor. Hem de havaların ısınmaya başladığı bir dönemde izleyici ilgisinin azalma eğitimi göstermesine rağmen Ömer dizisi, gayet iyi bir süreç geçiriyor.

Muhafazakar ve seküler ailelerin hikayeleri üzerinden bu sezon etkileyici diziler ortaya konuldu. Ömer dizisi de bunlardan birisi ve ilk sezondaki yüksek reytingleri, ikinci sezonda da devam etmesine imkan tanıyacak. İsrail dizisi Shitsel’den uyarlanan ve Türkiye’nin farklı kültürel yapısına uydurulan hikaye, genç bir adamın aşkı için ailesini karşısına almasını anlatıyor. Tabii ki bir de bu genç adamı seven çocuğu olan ve daha önce başından evlilik macerası geçmiş orta yaşlı bir kadının çevresine karşı verdiği mücadele de izleyicilerin ilgisini fazlasıyla çekiyor.

Ömer dizisinde ikinci sezon kesin, ilk sezon finalinde ise büyük olay var! 7

Ömer dizisinin ilk sezon finaline doğru adım adım yaklaşılırken, televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da dikkat çeken bir bilgi paylaştı. Dizinin sezon finalinde izleyicileri sürpriz bir evlilik bekliyor.

Sina Koloğlu, bu konuda şu bilgileri sosyal medya üzerinden paylaştı:

“Ömer’de sezon finali, evlilik ufukta…Bu sezon malum ‘muhafazakar aile – modern aile’ dizileri ilgi gördü. Onlardan biri ‘Ömer’. Sezon finali yaklaştı. Diziler okulların kapandığı tarih diliminde finalleri yapıyorlar. Kulağıma gelen, dizinin ilk sezon finalinde bir evlilik olacak. Ömer ile Gamze mi, Ömer ile Süreyya mı yoksa, Gamze ile Erdal mı?”

Bakalım Ömer dizisinin sezon finali nasıl bir sürprizi beraberinde getirecek.