Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Ateş Kuşları dizisi için yenilikler üst üste gelecek!

atv’nin Ateş Kuşları dizisi için yenilikler üst üste gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları dizisi bu sezonun iddialı yapımlarından birisi oldu. Hande Soral’ın uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönmesini sağlayan dizide öne çıkan isim ise İlayda Alişan oldu. Gülayşe karakterinde gayet başarılı bir iş çıkartan oyuncu, karakterin duygularını ekran başındaki izleyicilere gayet güçlü bir şekilde yansıtıyor.

Zaten İlayda Alişan’ın dram rollerinde ne kadar başarılı olduğunu daha önceki rolleriyle bilen hayranları, Ateş Kuşları dizisinin de oyuncu adına ne kadar doğru bir proje olduğunu ortaya koyan yorumlar paylaşıyor.

Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan’ın da etkili rolleri ile yer aldığı Ateş Kuşları dizisinde 16 bölüm geride kaldı. 26 Mayıs Cuma akşamı dizinin 17. yeni bölümü yayınlanacak ve yine heyecanlı bir bekleyiş var. Babasına kavuşan Gülayşe’nin hayatındaki büyük değişim yakında ekrana da yansıyacak.

Ateş Kuşları dizisinde ikinci sezonun da çok farklı olması bekleniyor. Yaz arasında dizinin senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’e çok iş düşecek. Yeni bir hayata adım atacak olan Gülayşe karakterinin yine milyonları etkilemesi mümkün olabilecek mi?

Dizinin ilk başladığından bu yana Gülayşe hayata tesadüfen tutunan ve iyi bir aile ortamında büyüyen ama gerçeklerle yüzleşmek durumunda olan duygusal bir karakterdi.

Ateş Kuşları’nda babası ile kavuşan karakterin bundan sonra yeni bir hayatı olacak ve yine aynı duygusallık ortaya konabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı muhtemelen ikinci sezonun da başarısının ölçüldüğü nokta olacaktır.

Dizinin kadrosuna Ergül Miray Şahin’in katılması ve yeni karakterler ile de hikayenin güçlendirilecek olması ikinci sezonda da etkili bir hikaye oluşturulacağını ortaya koyan ayrıntılar.

Ergül Miray Şahin dizide Sare Çankırı isimli bir savcı karakteri ile bakalım nasıl bir değişime neden olacak? Gülayşe karakterinin yeni hayatının başlayacağı 17. yeni bölüm Ateş Kuşları dizisindeki değişimin izlerini görmek için en dikkat çeken bölümlerden birisi olacak gibi gözüküyor.