Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisinin Nisa’sı Merve Dizdar, kapak kızı pozuyla hayran bıraktı…

Ömer dizisinin Nisa’sı Merve Dizdar, kapak kızı pozuyla hayran bıraktı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2011 yılından beri dizilerde rol almakta Merve Dizdar. 1986 İzmir doğumlu olan oyuncu, tiyatro kökenli bir isim. Kavak Yelleri dizisiyle ilk olarak ekrana gelen Merve Dizdar, Vatanım Sensin dizisinde büyük dikkat çekmişti. Ardından Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Gülben ile televizyon tarihine adını yazdıran dizinin, uzun yıllar hatırlanacak bir karakterine hayat verdi.

Merve Dizdar, aynı zamanda Alice Müzikali ile Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız, Enis Arıkan gibi isimlerle sahneye çıkıyor iki yıldır. Dizdar, pek çok tiyatro oyununda da rol almış bir oyuncu. Performansı ile yaptığı işlerde izleyicilerin övgüsünü bolca alan oyuncu, şu sıralar ise Ömer dizisiyle ekrana geliyor.

Star TV’nin yeni dizisi Ömer’de, muhafazakar bir ailenin 4 çocuklu kızı Nisa’ya hayat vermekte. Eşinin terkettiği Nisa’nın, çocuklarıyla verdiği yaşam mücadelesinde ayakta kalma çabası, izleyiciler tarafından da dramatik hikayesiyle ilgiyle takip ediliyor. Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı’ndan sonra ekrana yeniden döndüğü Ömer dizisindeki rolüyle de dizinin öne çıkan isimlerinden birisi olmayı başardı.

Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar, kapak kızı pozuyla hayran bıraktı... 11

Oyunculuğu ile pek çok izleyicinin ‘Gerçekten 4 çocuk annesi olduğuna inandırdı bizi’ şeklinde yorumlar bile alıyor. Merve Dizdar, performansı ile izleyenlerden övgüleri toplarken, aynı zamanda son yıllarda daha popüler bir isim de olmakta. Oyuncu, Masumlar Apartmanı ile daha da çok kişi tarafından tanınırken, pek çok dergi ve gazeteye de röportajlar verdi ve moda çekimlerine katıldı.

Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar, kapak kızı pozuyla hayran bıraktı... 12

Son olarak BeStyle dergisi için de bir çekime katılan oyuncunun fotoğrafları ilgi çekti. Oyuncu, Ömer dizisindeki Nisan karakteriyle kendisini bir süredir görmeye alışan izleyiciye, dergi çekiminde bambaşka bir tarzla hitap ediyor.

Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar, kapak kızı pozuyla hayran bıraktı... 13

Merve Dizdar’ın aynı zamanda Şubat sayısı için kapak kızı olduğu dergi için çekilen pozlarını instagram’da yayınlanması ile takipçileri de oyuncunun doğal güzelliğine beğeni dolu yorumlar yapıyorlar.

Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar, kapak kızı pozuyla hayran bıraktı... 14

Yorumlar içinde ayrıca Ezgi Mola, Enis Arıkan, Özge Özder, Selahattin Paşalı, Esra Ruşan, Hatice Şendil, İbrahim Selim gibi bazı ünlü isimlerin yorumları da dikkat çekiyor.

Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar, kapak kızı pozuyla hayran bıraktı... 15