Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu’nun yetişemediği zirveyi Sıla Türkoğlu da Su Burcu Yazgı Coşkun’a kaptırdı!

Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu’nun yetişemediği zirveyi Sıla Türkoğlu da Su Burcu Yazgı Coşkun’a kaptırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Hem oyunculukları hem de güzellikleri ile hayranları tarafından ilgiyle takip edilen ekranın sevilen kadın oyuncuları, sosyal medyada popülerlik konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. İzleyenlerinden gelen yorum sayıları, oyuncuları dönemsel olarak yayınlanan popülerlik tablosunda öne çıkarıyor.

Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ tablosunda uzun zamandır Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun ile Kızılcık Şerbeti’nde oynayan Sıla Türkoğlu arasında sürekli değişen bir zirve yarışı var!

Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu'nun yetişemediği zirveyi Sıla Türkoğlu da Su Burcu Yazgı Coşkun'a kaptırdı! 10

Coşkun’un uzun süre rakip tanımayıp zirveden inmediği bir süreç yaşanmıştı. Ancak onu hızla il 10 tablosuna girerek ilk sıraya yerleşen Sıla Türkoğlu mesajlarının çokluğu tahtından etti! Gelen ileti sayılarına göre yapılan sıralamada bir süredir Türkoğlu ve Coşkun arasında zirve yarışı sürüyor. Bir süredir haftalık olarak isimler yer değiştirmekte. 24-30 Ocak haftasında zirvenin ismi Su Burcu Yazgı Coşkun oldu…

Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu'nun yetişemediği zirveyi Sıla Türkoğlu da Su Burcu Yazgı Coşkun'a kaptırdı! 11

78 bin 300 ileti ile birinci sırada olan Coşkun’a karşın, Sıla Türkoğlu’na gelen ileti sayısı ise 67 binde kaldı. İki oyuncunun hafta boyunca hayranlarından gelen mesajlarla yine ilk sırada olduğu tablonun 3. sırasında ise Çöp Adam dizisi ile ekranda olan Elçin Sangu var. Sangu ile birlikte ilk iki sıradaki isimle diğer oyuncular arasında makas hayli açılmakta! Sıla Türkoğlu’na gelen ileti sayısına karşın Elçin Sangu’ya 19 bin 700 ileti geldiği görülüyor.

Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu'nun yetişemediği zirveyi Sıla Türkoğlu da Su Burcu Yazgı Coşkun'a kaptırdı! 12

Yalı Çapkını dizisiyle son dönemin öne çıkan genç oyuncularından Afra Saraçoğlu da Sangu’yu yakın bir ileti sayısı ile takip ediyor. 19 bin 100 ileti gelen Afra Saraçoğlu’nu da Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncusu Devrim Özkan takip etmekte.

Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu'nun yetişemediği zirveyi Sıla Türkoğlu da Su Burcu Yazgı Coşkun'a kaptırdı! 13

Listeye son haftalarda dahil olan isim ise henüz ekranda olmasa da Aile dizisi ile konuşulmaya başlanan ve bir süredir de Netflix’te yayında olan Şahmaran ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya. Yine İrem Helvacıoğlu’nun da bu hafta listeye 10. sıradan girdiği görülüyor. Helvacıoğlu, Yürek Çıkmazı dizisi ile ekranlarda yer alıyor.

Kardeşlerim dizisinin iki oyuncusu Lizge Cömert ve Melis Minkari de yine listede bir süredir olan isimler arasında. Sipahi dizisi final yapan Özge Gürel de tabloda bu hafta da var. Ancak gelecek hafta, dizisi yayından kalktığı için muhtemelen yerini başka bir isme bırakacak…