Ana sayfa Sosyal Medya Sen de mi Doğa? Doğa Rutkay yüzünü gerdirdi, takipçileri büyük eleştirdi!

Sen de mi Doğa? Doğa Rutkay yüzünü gerdirdi, takipçileri büyük eleştirdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’da Yeter karakteriyle ekranlara gelen Doğa Rutkay, bu sezon aynı kanalın Çocuktan Al Haberi isimli programının da sunuculuğuna başladı. Oyuncu, sosyal medyayı oldukça etkin kullanan bir isim. İkiz çocukları olan Doğa Rutkay, takipçileriyle de interaktif bir etkileşim içinde çoğunlukla.

Oyuncu, samimi, doğal halleri, deneyimlerini paylaşan bir anne olarak söylemleri, pek çok olayla ilgili yaptığı yorumlarla instagram’da hayli dikkat çeken bir isim. Doğa Rutkay’ın takipçileri, ona son derece güveniyor. Verdiği tavsiyelere, paylaştıklarına itibar ediyorlar.

Hal böyle olunca takipçileriyle de daha samimi ve içten bir etkileşim yaşıyor oyuncu. Ancak son olarak yaptığı paylaşım, kimi takipçilerinin ilgisini çekip sorular sordursa da kimileri de eleştiri yapmaya başladılar. Çünkü Doğa Rutkay, ameliyatsız yüz gerdirme işlemi yaptırmış ve bununla ilgili bir video paylaşmıştı.

Oyuncunun doğal halini beğenen takipçileri, bu işlemi son derece gereksiz bulurken, 1978 doğumlu yani 41 yaşındaki Doğa Rutkay’ın yüzünü gerdirmesine de anlam veremediler.

Ekranda pek çok ünlü ismin gerdirilmiş yüzüyle arzı endam ettiği, çoğunun birbirine benzediği, mimiklerini ve ifadelerini kaybettiğini gören izleyici, çok sevdikleri ismin böyle bir uygulama yaptırmasını anlayamadı.

“Daha bu yaşta hiç ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Siz gençsiniz” diyen bir takipçisi gibi pek çok takipçisi hiç ihtiyacı olmadığını düşünüyor yüz gerdirmeye. Kimileri Doğa Rutkay’ı gittiği merkezin reklamını yapmakla eleştirirken, “Doğallığınız yeterdi Doğa Hanım” diyerek naif bir ifadeyle eleştirenler de var. Tabii pek çok takipçisi de fiyatı soruyor.

İşte Doğa Rutkay’ın o paylaşımı:

Geçtiğimiz hafta  İstanbul Bahçelievler’deki Özel Aile Hastanesi’nde Dermatolog Dr. Sevgi Ekmen Çavuş’la buluştuk. Kısa süre önce duyduğum ve araştırmalarını yaptığım Hifu; yani daha da bilinen adıyla “ameliyatsız yüz germe” işlemi uygulandı yüzüme.

Heyecanlıydım en çok da meraklıydım. Dr. Sevgi Hanım’dan aldığım güzel enerjiyle beraber, tabii ki takipçilerim için hem o anları görüntüledik hem de işlem gerçekleşti.

Merak edenler, yaptırmak isteyenler için genel bilgileri de sizlerle paylaşıyorum:

Hifu; ses dalgaları ile deri altında yeni kollajen’in uyarılması esasına dayanan bir cilt gençleştirme yöntemi. Odaklanmış ses dalgaları ile deri altında 65-70 dereceye varan bir ısı oluşturup; bu ısı etkisi ile eski kollajenler parçalanıyor ve yeni kollajen sentezi oluşuyor ve böylece deri gençleşiyor.

Bu yöntem özellikle yanak sarkmaları, çene sarkması, cilt sıkılığının azaldığı durumlarda oldukça etkili ve güvenli bir yöntem.

35-55 yaş grubunda kullanımı etkin sonuçlar doğuruyor; işlem tek seans uygulanan videoda da bende  gördüğünüz gibi rahat ve konforlu bir işlem; etkisi 3 ay sonra ortaya çıkıp; 2 yıla uzanan etkisi varmış.  (3 ay sonra sizlerle cildimi ve yorumlarımı paylaşacağım tabii ki :) )  İşlem sonrası sosyal hayatınıza, işinize devam edebiliyorsunuz.

İşlem yaklaşık 35-40 dakika sürüyor, soyulma gibi yan etkiler yok. Günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz, işinize gidebiliyorsunuz.

Bir çırpıda notlarımı sizlerle paylaştım. Sağlıkta teknolojinin nimetlerinden ben de faydalandım????♥️

Tüm merak ettikleriniz için sizlerle adresleri paylaşıyorum:

@ozelailehastanesi @pinarbayramgurler  @sevinchavara
#hifu #hifuyöntemi #agrısız #acısız #ameliyatsızyüzgerme #gençleşme #dogarutkay

 

Sen de mi Doğa? Doğa Rutkay yüzünü gerdirdi, takipçileri büyük eleştirdi! 7