Ana sayfa Sosyal Medya Onur Buldu’nun yeni dizi çalışması, oynadığı reklam filmine benziyor!

Onur Buldu’nun yeni dizi çalışması, oynadığı reklam filmine benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 yılında İzmir’de dünyaya gelen Onur Buldu’nun ilk dizisi 2007 yılında yayınlanan Doktorlar olmuştu. Bir döneme damgasını vuran bir diziyle dikkat çeken, sinema ve tiyatro alanlarında dizilere göre daha fazla emek harcayan Onur Buldu, ayrıca reklam filmleriyle de dikkat çeken bir oyuncu.

Papatyam dizisindeki Yusuf karakteri ile popüler olan oyuncu, özellikle de komedi rollerinin aranılan isimlerinden birisi konumunda bulunuyor. Eyvay Eyvah 3, Dedemin Fişi, Bayi Toplantısı, Kim Bu Aile gibi sinema filmleriyle de hayranlarının beğenisini kazanan Onur Buldu, ayrıca 2013 yılından bu yana da Güldür Güldür Show ekibinin en çok sevilen üyelerinin başında geliyor.

Bilal karakteri ile 10 yıldır televizyon ekranında milyonları güldüren Onur Buldu, uzun bir süre sonra yeniden dizilere adım attı. Sahibinden.com sitesinin reklam filminde farklı karakterler üzerinden başarılı bir oyunculuk sergileyen Onur Buldu, yeni dizisinde de yine birbirinden farklı karakterlere bürünecek.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanacak olan Sizi Dinliyorum isimli diziyle yeniden setlere adım atan Onur Buldu, yakında hayranlarını yine kahkahalara boğacak gibi gözüküyor.

Sizi Dinliyorum dizisinin çekimleri başladı. İlk görüntüler Onur Buldu’nun kılıktan kılığa girme konusunda ne kadar iyi olduğunu anlatıyor.

Yapımcılığını 25 Film’in ve başrolünü Onur Buldu’nun üstlendiği “Sizi Dinliyorum” da, birbirinden farklı birçok karakter izleyicileri de fazlasıyla şaşırtacak gibi gözüküyor.

Kahkahanın bir an olsun eksik olmayacağı dizide birçok ünlü oyuncu da Onur Buldu’ya eşlik edecek. “Sizi Dinliyorum” yakında EXXEN’de yayınlanacak.

Onur Buldu’nun çok farklı karakterleri canlandırma ve izleyenleri güldürme konusundaki yeteneğini dizinin ilk fragmanından bile anlamak mümkün.