Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Büyüktopçu ne büyük adam! Seda Sayan ve Acun Ilıcalı’yı kurtardı!

Onur Büyüktopçu ne büyük adam! Seda Sayan ve Acun Ilıcalı’yı kurtardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon boyunca tv8 ekranında Yemekteyiz isimli programı sunan Onur Büyüktopçu, yeni sezonda görevi Seda Sayan’a bırakmıştı.

Ancak ikilinin arasında sorun çıktığı ve Onur Büyüktopçu’nun ayağını Seda Sayan’ın kaydırdığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bilindiği üzere Sayan ile tv8’in patronu Acun Ilıcalı’nın yakın dostluğu bulunuyor.

Show TV ekranında 26 Ağustos Pazartesi günü Damat Bayıldı isimli programla yeniden ekrana dönüş yapacak olan Onur Büyüktopçu, Seda Sayan hakkındaki iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Posta gazetesinin haberine göre Onur Büyüktopçu, ”Böyle bir şey asla yok. Ben haziranda ayrılacaktım. Bunu da yapımcıma şubatta ilettim. Değişik bir şeyler yapmak istediğimi söyledim. Seda Hanım tecrübesi ve başarısıyla bayrağı benden devraldı” ifadeleriyle hem Acun Ilıcalı’yı hem de Seda Sayan’ı büyük bir polemikten kurtardı.

Onur Büyüktopçu ne büyük adam! Seda Sayan ve Acun Ilıcalı'yı kurtardı! 8

Bu açıklama ile hem Seda Sayan hem de tv8’in patronu Acun Ilıcalı hakkında ayak kaydırma ile ilgili iddialar son bulmuş oldu.

Geçtiğimiz gün de Damat Bayıldı programının fragmanını instagram’da yayınlayan Onur Büyüktopçu’ya Seda Sayan’dan mesaj gelmişti.

Sayan yaptığı yorum ile aralarında sorun olmadığını göstermiş, Onur Büyüktopçu da bu mesaja yanıt vererek aralarının iyi olduğu imasını yapmıştı.

Onur Büyüktopçu ne büyük adam! Seda Sayan ve Acun Ilıcalı'yı kurtardı! 9