Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Durmaz, Yargı dizisinden sonra büyük çıkış yapacağı yeni dizisini buldu!

Onur Durmaz, Yargı dizisinden sonra büyük çıkış yapacağı yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Onur Durmaz, 1991 yılında dünyaya geldi ve 2015 yılından bu yana da oyunculukla ilgileniyor. Kulüp isimli dizide Çelebi karakterinin gençliğini canlandırarak dikkatleri çeken Onur Durmaz, ayrıca Yargı dizisinde canlandırdığı Engin Tilmen karakteriyle de geçen sezonun en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Kanal D ekranında ilk sezonu büyük bir başarıyla tamamlayan Yargı dizisinde, İnci karakterinin katili olduğu ortaya çıkan Engin, senarist Sema Ergenekon’un da müthiş hikaye kurgusu ile son dönemde rolüyle öne çıkan genç isimlerden birisi haline geldi. Engin karakteri Yargı dizisi hayranlarını o kadar çok etkiledi ki, Onur Durmaz’ın iyi performansı kariyeri adına büyük bir fırsat sundu.

Onur Durmaz, Yargı dizisinin ardından da bu sefer TRT1 ekranında yayınlanan Kara Tahta isimli dizi projesinde yer aldı. 20. bölümle birlikte final kararı alınan dizinin başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç bulunuyor. Cafer karakteri ile öne çıkan Onur Durmaz ise, yine etkili performansı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Onur Durmaz, Yargı dizisinden sonra büyük çıkış yapacağı yeni dizisini buldu! 7

Yargı ve Kara Tahta dizilerindeki iyi oyunculuk performansları sonrasında Onur Durmaz’ın yeni sezonda tv8’de yayınlanacak olan Tuzak dizisi için anlaşma yapması da hayranlarını çok memnun etti.

Genç oyuncu, Yargı dizisinde olduğu gibi yine çok etkileyici ve aksiyon dolu bir hikayede Akın Akınözü, İlayda Çevik, Talat bulut, Yağız Can Konyalı ve Rıza Kocaoğlu gibi önemli isimlerle biri arada bulunacak.

Aziz dizisinden ayrılan senarist Eylem Canpolat’ın hikayesini yazmakta olduğu Tuzak dizisinin çekimlerinin yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.

Ali karakteriyle Tuzak dizisinde bir hacker olarak izleyeceğimiz Onur Durmaz, kendisine çok yakışacağı belli olan bu rol ile Yargı dizisinde yaptığı gibi yine büyük bir çıkış yapabilir.