Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’dan, sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ilgili çarpıcı itiraflar!..

Hafsanur Sancaktutan’dan, sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ilgili çarpıcı itiraflar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç ve başarılı oyuncular Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş uzun süredir hem yer aldıkları projelerdeki başarılı performansları hem de yaşadıkları aşkla adlarından söz ettiriyorlar.

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan, zaman zaman sosyal medya hesaplarında birlikte fotoğraf paylaşan genç aşıklardan Hafsanur Sancaktutan,  Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, ilişkisiyle de ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hakan Gence’nin, “Bir adaya düşüyorsun, yanına bir tek kişiyi alma şansın var, kimi seçersin?” sorusuna, ‘Deniz Can’ı’ cevabını veren güzel oyuncu aşkını şu sözlerle anlattı; “Deniz Can’ı tanıdıkça onun özünü, içini daha iyi görmeye başladım. Ona olan sevgim gün geçtikçe artıyor. Asla birbirimizin çizgisini zorlamıyoruz. Hayata ve mesleğimize karşı hep birbirimizi daha yukarı çeken bir ilişki yaşıyoruz. Benim için tam hayallerimdeki güvenli alanım.”

Hafsanur Sancaktutan'dan, sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ilgili çarpıcı itiraflar!.. 7

İkisinin de oyuncu olmasının hayatlarını kolaylaştırdığını ifade eden oyuncu; “Meslektaş olmamız güzel çünkü seni anlayacak bir insanla birliktesin. Setten geldiğinde, yorulduğunda, iş yükünü çok iyi anlıyor ve seni rahatlatabiliyor. Her şeyi konuşuyorsunuz” şeklinde konuştu.

Aşk Ağlatır adlı dizinin setinde tanışan iki oyuncu o zamanlar birbirlerine karşı olan hislerini dizginlemek zorunda kalmış. Hafsanur Sancaktutan o günleri şu sözlerle anlatıyor; “Âşık olunca akan sular durmuyor çünkü sen bir iş yapıyorsun. Biz sette tanıştık. Yaşadığın aşk senin işinin önüne geçmemeli. İlişkimiz daha kontrollü ve uzun süreli olsun istediğimiz için bir dönem evet, sakladık ama bu yalanlamak gibi bir şey değildi. Deniz Can da ben de bunu tercih ettik. Sette tanıştıktan sonra birbirimizden hoşlanmaya başladık ama bir süre sustuk.

Ben ondan daha cesur davrandım ama o da çok sabırlıydı aslında. Çok etkileniyordum ondan, beni beğensin istiyordum tabii. O da benim gibi hissediyormuş aslında. Hatta onun bir tanıdığıyla geçenlerde konuştuk, o dönem ‘Ben yapamayacağım galiba, çok etkileniyorum, çok seviyorum’ demiş. O da dizginlemiş kendini. Bana bunu hiç söylememişti.”

Erkekte maçoluğa asla tahammül edemeyeceğini belirten Hafsanur Sancaktutan, ilk randevuda ise karşı cinste dişler ve parmaklara dikkat ettiğini  itiraf etti.