Ana sayfa Güncel Haberler Onur Saylak ve Bergüzar Korel’in dilekleri gerçek oluyor!

Onur Saylak ve Bergüzar Korel’in dilekleri gerçek oluyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncular tiyatro sahnesinde pandemi nedeniyle uzun süredir ayrı kaldı. Ancak açıkhavada gösteriler yapılmaya da başlandı. Hem Onur Saylak hem de Bergüzar Korel, bir süredir tiyatro sahnesine çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyordu. Sosyal medyadan da mesaj paylaşan iki ünlü isim, önümüzdeki günlerde hayranları ile buluşacak olmanın sevinci içinde.

Onur Saylak’ın Evlat isimli oyunu 29 Eylül Salı akşamı, Bergüzar Korel’in Kızlar ve Oğlanlar isimli tek kişilik gösterisi ise 30 Eylül Çarşamba günü izleyicilerle Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu buluşacak.

Onur Saylak, Şükran Ovalı, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan’ın rol aldığı “Evlat”, 29 Eylül Salı akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda seyirciyle buluşacak. Florian Zeller’in yazdığı, Hira Tekindor’un dilimize çevirdiği oyunun yapımcılığını Nisan Ceren Göçen, yönetmenliğini ise İbrahim Çiçek üstleniyor. İnsanı, aile olmanın önemini, baba ve oğul olmaya çalışanların hikâyesini sarsıcı bir dille anlatan oyun, veda ederken bile iz bırakmaya çalışan, bencil, sert, acımasız insanların öyküsünü sahneye taşıyor.

Onur Saylak ve Bergüzar Korel'in dilekleri gerçek oluyor! 7

Bergüzar Korel’in ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı tek kişilik oyunu “Kızlar ve Oğlanlar” ise 30 Eylül Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Dennis Kelly’nin yazdığı, Hira Tekindor’un Türkçeleştirdiği ve Craft Tiyatro tarafından sahnelenen oyunun yönetmen koltuğunda İbrahim Çiçek oturuyor. Güzelliğin, aşkın, çocuğun, evin, paranın ve başarının değerini konu alan “Kızlar ve Oğlanlar”, özlemek üzerine bir oyun…