Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisindeki o sahnede içinizin yağları eriyecek!

Kuzey Yıldızı dizisindeki o sahnede içinizin yağları eriyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, 33. yeni bölümü ile 26 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yine eğlenceli anların yaşanacağı dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Nahide’nin Şule’ye tokat attığı anlar ise izleyicilerin içinin yağlarını eritti. Merve Şen’in canlandırdığı ve başarılı performansıyla da takdir gördüğü Nahide karakteri dizinin en orijinal ve eğlenceli isimlerinden birisi…

Nahide’nin Şule’ye attığı tokat sosyal medyada da çok konuşuldu. “Nahide nasıl oturttu, içimin yağları eridi” diye mesaj bırakan dizinin hayranları Kuzey Yıldızı’nın yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyor. İlk sezonunda büyük başarı kazanan dizi, ikinci sezonda düşen reytinglerine rağmen büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kuzey Yıldızı’nın 33. yeni bölümünün de etkili sahneler hem izleyicileri güldüreceği hem de hüzünlendireceği kesin. Aslıhan Güner’in türkü söylediği anlar ile Nahide’nin Şule’ye tokat attığı anlar çok dikkat çekecek.

Peki 33. yeni bölümde başka neler olacak? Sefer, Nahide, Poyraz, Kamer ve Pembe’nin çil çil altınlara kavuştuğu tanıtımda Nahide’nin Şule’ye attığı sert tokat herkesi şoke ediyor.

Kuzey ve Yıldız ayrılık acısı yaşarken, Yıldız’ın sesinden “Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden” türküsü izleyenleri derinden etkiliyor. Kuzey’in kaza yaptığı anlar ise yürekleri ağza getiriyor.