Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir, Halil İbrahim Ceyhan… Ekranın jönlerinin, popülerlik rekabetinde son durum!

Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir, Halil İbrahim Ceyhan… Ekranın jönlerinin, popülerlik rekabetinde son durum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizileriyle her hafta ekrana gelen oyuncular, sosyal medyada hayranları tarafından mesaj ve yorum yağmuruna tutuluyorlar. Oynadıkları karakterlerle birlikte, özel olarak sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da hayranları tarafından merakla takip ediliyor ve paylaşımları yorumlanıyor.

Ekranın sevilen jönleri, oyunculuklarıyla olduğu kadar, yer aldıkları farklı projelerle de gündemde kalıyorlar. Hayranları tarafından ilgiyle izlenen isimler, sosyal medyada da konuşuluyor, gündeme geliyorlar.

Dizilerdeki karakterleriyle birlikte daha çok sosyal medyanın gündeminde yer alan oyuncular, bazı platformlar tarafından yapılan sosyal medya ölçümlemelerinde de ‘En popüler’ kategorilerinde birbirleriyle yarışıyor! İzleyicilerden, hayranlarından gelen ileti sayılarının çokluğu ile popülerlik konusunda bazı isimler öne çıkıyor.

Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir, Halil İbrahim Ceyhan... Ekranın jönlerinin, popülerlik rekabetinde son durum! 9

Adba.tv’nin haftalık düzenli olarak yaptığı ölçümlemelerde son olarak 25-31 Ocak tarihleri arasında gelen ileti sayılarına göre ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ listesini aşağıda görebilirsiniz…

Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir, Halil İbrahim Ceyhan... Ekranın jönlerinin, popülerlik rekabetinde son durum! 10

Bir süredir tablonun en dikkat çeken iki ismi Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü oldu! Zira iki oyuncu da hayranları tarafından sürekli olarak mesajlar alıyor, yorumlarda isimleri geçen kişiler olarak gündemde kalıyorlar. Sosyal medyanın en çok konuştuğu iki ünlü erkek oyuncu arasında yer alan Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü, dizileriyle her hafta daha çok gündeme geliyorlar. İki oyuncuya gelen ileti sayılarına göre rekabet de her hafta kıyasıya bir çekişmeyi ortaya koyuyor!

Onur Seyit Yaran’ın, uzun zamandır listenin zirvesinde yer alan Akın Akınözü’den daha çok konuşulduğu görülüyor son haftalarda! Kardeşlerim dizisinde Doruk karakteriyle ekrana gelen Yaran, bir röportajında ‘şöhret’ değil, ‘popüler’ olduğunu söylemişti. Yaran’ın da söylediği gibi, son dönemin en popüler isimlerinin başında geldiği, haftalık düzenli yapılan ölçümlerde de net bir şekilde görülmekte!

Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir, Halil İbrahim Ceyhan... Ekranın jönlerinin, popülerlik rekabetinde son durum! 11

Tv8’de yayınlanan Tuzak dizisi ile ekranda olan Akın Akınözü de popülerlik konusunda Onur Seyit Yaran’dan pek aşağı kalmıyor! İki isim, bir süredir 1. ve 2. sıralamasında zaman zaman yer değiştirse de en yakın rakipleri olan Halil İbrahim Ceyhan ve Alp Navruz’un sırasının değişmesine izin vermiyorlar!

Onları takip eden isim Engin Altan Düzyatan da Çöp Adam dizisiyle popülerliğini koruyor ilk 5’te! Yine Kardeşlerim oyuncuları Recep Usta ve Bilal Koçak da tablonun değişmez popüler isimlerinden. Mert Ramazan Demir, Barış Arduç da en popüler erkek oyuncular listesinde bir süredir tabloda yer alıyor. Bu haftanın sürpriz ismi ise Kızılcık Şerbeti dizisinde oynayan Doğukan Güngör oldu! Güngör, ilk 10 tablosunda 10. sıradan girdi popüler erkek oyuncular arasına! Bakalım haftaya en popüler erkek oyuncular sıralamasında yeni sürprizler yaşanacak mı?