Ana sayfa Sosyal Medya Rabia Soytürk’ten, yeni dizisi Veda Mektubu öncesinde çok beğenilen kapak pozu geldi!

Rabia Soytürk’ten, yeni dizisi Veda Mektubu öncesinde çok beğenilen kapak pozu geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana en son gençlik dizisi Duy Beni ile gelmişti Rabia Soytürk. Genç kuşağın son dönemde dikkat çeken isimlerinden birisi olan Soytürk, Ekim karakteri ile bu dizide çok sevildi ve hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılandı. Yapımcıların da dikkatini daha çok çeken oyuncu, şimdi Veda Mektubu dizisiyle yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor!

2018 yılında Çukurdakiler dizisiyle ilk olarak ekranlara gelen Rabia Soytürk, 1996 doğumlu genç bir oyuncu. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim alan Soytürk, Gülperi dizisindeki Selen karakteriyle de gündeme gelmişti.

Ardından Şahsiyet dizisi, Özgür Dünya filmi, Benim Adım Melek ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde de rol aldı. Duy Beni ile meslek hayatında büyük bir sıçrama yaşayan Soytürk, şimdilerde Kanal D’nin yeni ve iddialı yapımı Veda Mektubu’nda rol alıyor.

Emre Kıvılcım ile partner olan Rabia Soytürk, Veda Mektubu dizisinde ünlü ve birbirinden başarılı isimlerle kamera karşısına geçmekte! Henüz yayın tarihi belli olmayan ancak tanıtımı ekrana gelen dizide Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar’la birlikte oynayacak genç oyuncu.

Rabia Soytürk'ten, yeni dizisi Veda Mektubu öncesinde çok beğenilen kapak pozu geldi! 7

Dram yüklü bir hikayenin kahramanı olarak ekrana gelecek olan Rabia Soytürk, partneri Emre Kıvılcım ile ilk pozlarıyla da sosyal medyada beğenildi. İkilinin uyumlu bir ekran birlikteliği ile önümüzdeki günlerde sıkça gündeme geleceği de şimdiden anlaşılmakta!

Rabia Soytürk'ten, yeni dizisi Veda Mektubu öncesinde çok beğenilen kapak pozu geldi! 8

Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım’ın dizideki rolleri merakla beklenirken, iki oyuncu, sosyal medyada çoktan partner olarak yorumlanmaya ve olumlu karşılık almaya başladılar.

Bu arada Soytürk, genç kuşağın sevilen ve oyunculuğu ile de beğeniyle takip edilen bir ismi olarak, çeşitli moda dergilerinin de kapaklarını süslemeye başladı! Oyuncu hem röportajlarıyla hem de çekilen fotoğraflarıyla dergilerde boy gösteriyor.

Rabia Soytürk'ten, yeni dizisi Veda Mektubu öncesinde çok beğenilen kapak pozu geldi! 9

Ekim ayında Mag dergisine kapak olan Rabia Soytürk, bu kez de Elele dergisinin Şubat sayısında kapak kızı oldu. Oyuncunun pembe kıyafeti ile verdiği kapak pozunu aşağıda görebilirsiniz…

Rabia Soytürk'ten, yeni dizisi Veda Mektubu öncesinde çok beğenilen kapak pozu geldi! 10

Yeni oyuncular arasında başarılı bir duruş sergileyen ve giderek daha çok popülerleşen Rabia Soytürk, Veda Mektubu dizisi ile birlikte önümüzdeki günlerde daha çok gündeme gelecek ve konuşulacak. Oyuncu, dizisi henüz yayınlanmaya başlamadan, Elele’ye verdiği kapak pozu ile sosyal medyada hayranları tarafından pek çok beğeni ve övgü dolu yorumlar alıyor…