Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Seyit Yaran, Can Yaman ve Kerem Bürsin’in izinden gidiyor!

Onur Seyit Yaran, Can Yaman ve Kerem Bürsin’in izinden gidiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin yakışıklı Doruk’u Onur Seyit Yaran gözünü Avrupa’ya çevirdi. İspanya’daki hayranlarının kalbini fethetmeye hazırlanan Yaran, bu hedefi doğrultusundaki çalışmalara çoktan başladı bile. Belli ki yakışıklı oyuncu Can Yaman ve Kerem Bürsin’in izinden gitmekte kararlı.

Önce Can Yaman şimdi de Kerem Bürsin Avrupalıların kalbini fethetti. Can Yaman Erkenci Kuş dizisinin özellikle İtalya’da büyük ilgi görmesi üzerine ülkeden aldığı tekliflerin ardından çalışmalarını burada sürdürmeye başladı. Bir yıldır uzun süredir İtalya’da yaşayan yakışıklı oyuncu burada bir dizi çekti, birçok reklam filminde oynadı. İtalyanlar onun için çıldırıyor.

Kerem Bürsin ise Sen Çal Kapımı dizisinin özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük bir başarı elde etmesinin üzerinden radarını İspanya’ya çevirdi. İlk önce burada Malaga Film Festivaline’ne katıldı, burada dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas’la tanıştı.

Onur Seyit Yaran, Can Yaman ve Kerem Bürsin’in izinden gidiyor! 7

Bu ziyaretten birkaç hafta sonra Kerem Bürsin bu kez Antonio Banderas’ın özel davetlisi olarak İspanya’ya gitti. Bu seyahatinin dönüşünde Bürsin, İspanya’da bir projesinin olabileceğini ve Antonio Banderas’la birlikte oynayabileceğini söyledi. Kerem Bürsin bir süredir İspanyol basınının yakın markajında.

Genç oyuncu Onur Seyit Yaran da belli ki Can Yaman ve Kerem Bürsin’in izinden gitmekte kararlı. Halen Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran ve yurt dışından birçok hayran edinen Yaran bu hedefi doğrultusunda çalışmalara başladı bile.

Kendisini geliştirmeyi sürdüren oyuncu kendisine yeni bir hedef belirledi. İspanyolca öğrendiğini belirten Onur Seyit Yaran, hedefini şu sözlerle anlattı: “Şimdi hedefim İspanya. İspanyolca öğreniyorum. İspanya’da oynamak istiyorum. İspanyol sinemasında olmak istiyorum. Bunun için çalışmalarım şimdiden başladı. Bu yaz İspanya’ya gitmek istiyorum. Oranın kültürünü daha iyi öğrenmek istiyorum, dilini daha iyi konuşmak istiyorum.”