Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi için ironik, Mahkum dizisi için sevinç kaynağı olan gelişme sürpriz oldu!

Destan dizisi için ironik, Mahkum dizisi için sevinç kaynağı olan gelişme sürpriz oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Destan ve Mahkum dizileri, Seul Drama Ödülleri’nin Uluslararası Yarışma bölümünde ‘En İyi Dizi’ kategorisinde yarışıyordu. İki dizi de bu ödülün sahibi oldu! Uluslararası 17. Seul Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Ödülü’nü kazanan iki Türk dizisi, 39 ülkeden katılan 225 drama dizisinin başvurduğu ödül töreninde yarışıyordu.

Final yapan bir başka dizi Aziz’in de yarışmada yer aldığı ödül, Mahkum ve Destan dizilerine geldi! Bozdağ Film imzalı Destan dizisi, geçtiğimiz günlerde ekrana veda etmişti. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı dizi, sezon finali yapmış ve bu sezon devam etme kararı almıştı.

Ancak son verilen kararla birlikte bir final bölümü ile geçtiğimiz hafta son kez ekrandaydı. Dizinin Seul Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ ödülünü alması, bu finalin ardından hayli ironik bir durum oluşturdu!

Destan dizisi için ironik, Mahkum dizisi için sevinç kaynağı olan gelişme sürpriz oldu! 8

MF Yapım imzalı Mahkum dizisi ise 2. sezonuna başladı. Fox TV’nin ilk sezonda büyük beğeni ile izlediği dizi, hikayesi yenilenerek 2. sezonuna geçtiğimiz hafta başlamıştı. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi de Seul Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ ödülü alarak büyük gurur yaşattı.

Destan dizisi için ironik, Mahkum dizisi için sevinç kaynağı olan gelişme sürpriz oldu! 9

Sektör adına çok önemli olan bu ödülün Türkiye’den iki diziye gelmiş olması büyük sevinç kaynağı. 22 Eylül’de yapılan törenle ödüller de takdim edildi.

Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen görkemli törende Türkiye adına yarışan Destan ve Mahkum dizisinin kazandığı bu başarı, büyük gurur kaynağı oldu. En İyi Dizi ödülünü alarak daha büyük dikkat çeken Mahkum ve Destan’ın yurt dışı satışlarının daha da artacağı tahminleri yapılıyor. Hem Türkiye’deki sinema-dizi sektörü adına hem de yurt dışında yerli dizilerimizin daha çok görünür olması adına gelen bu ödül büyük sevinç yaşatmakta…