Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’a çok dişli bir rakip geldi!

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’a çok dişli bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için dizilerdeki hazırlıklar sürerken, Kardeşlerim için de ikinci sezon çok farklı olacak. Ayşe karakterinin hikayeden ayrılmasının ardından, yeni dönemde dört önemli karakterin diziye katılması bekleniyordu.

Bu karakterlerden ikisi netleşti. Kaan olarak Eren Ören’i izleyeceksiniz. Cemile karakterinde ise Nilsu Yılmaz izleyici karşısına çıkacak. Berna ve Dora karakterleri için de görüşmelerin devam ettiği ortaya çıktı.

Kardeşlerim dizisinde isimleri netleşen iki yeni karakterin hikayede çok etkili olması ve ortalığı fazlası ile karıştırması bekleniyor. Dizinin hayranları özellikle Asiye ile Doruk sahnelerini bekliyor. İkinci sezonun sürükleyicisi de yine bu ikili olacak.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun çok iyi bir dizi çifti oldu. İkili, etkileyici performansları ile birinci sezonun en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi olmayı başardı.

Yeni dönemde Asiye ile Doruk karakterlerinin canını fena halde sıkacak olan Kaan’a dikkat edin. Eren Ören’in hayat vereceği yeni karakter, Atakl ailesindeki tüm dengelerin değişmesine neden olacak.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun'a çok dişli bir rakip geldi! 7

Asiye ve Doruk için ciddi bir tehdit olarak gözüken Kaan, dişli ve sert bir rakip olarak ortaya çıkacak.

Cemile karakterinin de Eren ailesinin başına büyük işler açması ile birlikte Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonunun çok renkli geçeceği ortada.