Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’a sosyal medyadan büyük şok! Akın Akınözü zirveyi alırken, Alp Navruz’an büyük atak geldi!

Onur Seyit Yaran’a sosyal medyadan büyük şok! Akın Akınözü zirveyi alırken, Alp Navruz’an büyük atak geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin yakışıklı jönleri, sosyal medyada da kıyasıya bir yarış içinde! Oyuncuların hayranları, yer aldıkları dizilerle birlikte daha çok gündeme gelen isimlerle ilgili paylaşımlar yapıyor ve bu paylaşımlar detaylı ölçümlemelerle popüler isimleri ön plana çıkaran tabloları ortaya çıkarıyor.

Günlük, haftalık, aylık yapılan tablolarda uzun süredir Onur Seyit Yaran’ın tahtını kimseye bırakmadığı net bir şekilde ortadaydı! Kardeşlerim dizisinde oynadığı Doruk karakteri ile gönülleri çalan genç oyuncu, yaptığı bir röportajda ünlü değil popüler olduğunun kendisi de altını çiziyordu.

28 yaşındaki Yaran’ın büyüğü olan ve pek çok dizi-sinema yapımında rol almış isim bile sosyal medyada aynı popülerliği gösteremedi uzun süredir! Aralarında Barış Arduç, Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Yıldırım gibi isimlerin de yer aldığı ünlü ve başarılı oyuncuların önüne geçiyordu Onur Seyit Yaran. Fakat bir süredir tabloda hızla yükselen bir isim, zirveyi almayı başardı!

Onur Seyit Yaran'a sosyal medyadan büyük şok! Akın Akınözü zirveyi alırken, Alp Navruz'an büyük atak geldi! 9

Bu isim Akın Akınözü! Oyuncu, Tuzak dizisinin ekrana gelmesinden bir hafta öne, ‘en popüler erkek oyuncular’ listesine giriş yapmıştı üst sıralardan. Dizinin yayınlanmaya başlamasının ardından Onur Seyit Yaran’ın tahtını sallamaya başladı! Ve son haftalardaki yükselişi ile dikkat çekti! Yaran’ı tahtından eden Akın Akınözü’nün yanı sıra listeye çok hızlı giriş yapan bir başka isim de Alp Navruz oldu!

Onur Seyit Yaran'a sosyal medyadan büyük şok! Akın Akınözü zirveyi alırken, Alp Navruz'an büyük atak geldi! 10

TRT1’de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde oynadığı Halil Tekin karakteri ile izleyenlerin bir kez daha gönlünü çalan Navruz, sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı! Popülerliği hızla tabloya girmesini ve bir kaç hafta içinde 2. sıraya yerleşmesini sağladı. Onur Seyit Yaran’ı tahtından eden Akınözü ve Navruz’un yanı sıra, Yaran’ın hemen ardından aylardır tablonun 2. sırasında yer alan Halil İbrahim Ceyhan’ın başarılı duruşu da ayrıca dikkat çekiyor!

Onur Seyit Yaran'a sosyal medyadan büyük şok! Akın Akınözü zirveyi alırken, Alp Navruz'an büyük atak geldi! 11

Ceyhan’ın da paylaşım sayılarına göre Onur Seyit Yaran’a büyük fark atarak 3. sırada yer aldığı görülüyor listede! Yani Onur Seyit Yaran, aylardır en büyük rakibi olan Halil İbrahim Ceyhan’dan daha az konuşuldu! Adba.tv’nin açıkladığı tablo, 09-15 Kasım tarihleri arasına kapsayan sosyal medya paylaşımlarını baz alıyor.

Bu tabloda çok dikkat çeken bir başka isim ise Mert Ramazan Demir! Oyuncu, giderek üst sıralara tırmanıyor! Yalı Çapkını dizisindeki Ferit karakteri ile sosyal medyanın çok konuşulan isimleri arasında yer alan başarılı genç oyuncu, ilerleyen süreçte bakalım diğer rakiplerini geçip ilk sıralara yükselecek mi? İzleyip göreceğiz ama Onur Seyit Yaran’ın çok uzun süre başarılı bir şekilde en popüler listesinin üst sıralarında yer alarak istikrarı korumuş olması da ayrı bir başarı olarak görülüyor…