Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak dizisi reytingde büyük hüsran yaşatıyor ama sosyal medya için şaşırtıcı bir sonuç daha geldi!

Tuzak dizisi reytingde büyük hüsran yaşatıyor ama sosyal medya için şaşırtıcı bir sonuç daha geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tv8’in iddialı yapımı olarak ekranlara gelmeye başlayan Tuzak dizisi, bu hafta 5. bölümü ile ekrandaydı. Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut’un başrolünde yer aldıkları diziyi izleyenler, giderek hikayenin daha heyecanlı olduğunun altını çiziyor ancak sadık bir izleyici kitlesi dışında Tuzak dizisi, beklenenin çok altında bir reyting süreci izlemekte.

Büyük iddialarla başlayan dizi, ne yazık ki istenen puanları toplayamıyor ve reytingin ilk 10 tablosunda çok zor yer alabiliyor! Bu hafta yayınlanan 5. bölümüyle de Total ve AB kategorilerinde ik 10’a giremedi! ABC1’de 10. sırada yer alan Tuzak dizisi, tv8 için hüsran yaşatıyor!

Akın Akınözü hayranlarının özellikle büyük bir destekle sosyal medyada Tuzak dizisini ön plana çıkarma çabaları reytinge etki etmese de başka bir başarıya imza atılmasını sağlıyor! Dizinin izleyenleri, yaptıkları paylaşımlarla Tuzak dizisinin sosyal medyada çok konuşulmasını sağlıyorlar.

Tuzak dizisi reytingde büyük hüsran yaşatıyor ama sosyal medya için şaşırtıcı bir sonuç daha geldi! 8

Dizinin her hafta düzenli olarak yayınlanan sosyal medya araştırmalarında ilk sıralarda yer alması büyük bir başarı! Sezon başından beri ekrana gelen ve bazıları reytingde rekorlar kıran pek çok dizi bile Tuzak dizisinin sosyal medyadaki etkinliğine ulaşamıyor!

Adba.tv’nin haftalık olarak ortaya koyduğu ve ileti sayılarına göre düzenlenen sosyal medyada öne çıkan dizilerle ilgili araştırmasında Tuzak dizisi ikinci sırada yer almakta. 07-13 Kasım haftasını ortaya koyan sosyal medya raporlamasına göre ilk sırada Star TV’nin final kararı verilen Duy Beni dizisi var. Dizi, yaz sezonunda başlamış ve sezonda da devam etmişti. Reytingleri kanalın yüzünü güldürmese de çok dikkat çeken bir sosyal medya desteği alıyordu.

Tuzak dizisi reytingde büyük hüsran yaşatıyor ama sosyal medya için şaşırtıcı bir sonuç daha geldi! 9

Tuzak dizisi de aynı şekilde sosyal medya desteği ile dikkatleri çekiyor. Son haftanın tablosunda Duy Beni’den sonra ikinci sırada yer almakta. Duy Beni dizisinin 74 bin 300 paylaşımla ilk sırada olduğu tabloda Tuzak dizisi de 69 bin 300 paylaşım ile ikinci sırada.

Gelecek hafta Duy Beni dizisinin yayında olmayacağı da göz önüne alınarak, Tuzak’ın bir sonraki hafta zirvede yer alacağı tahmin edilebiliyor. Reytingdeki büyük hüsrana karşılık sosyal medyadan gelen bu muazzam desteği bakalım dizi avantaja çevirebilecek mi ilerleyen süreçte? İzleyip göreceğiz tabii ama reytingleri çift haneli rakamlara ulaşan Yalı Çapkını dizisinin bile 49 binde kalan ileti sayısı ile 4. sırada yer alması da bir başka dikkat çekici durum!

Kanal D’nin yüksek reytingli dizisi Yargı’nın 7. sırada yer aldığı tabloda Tuzak’ın sosyal medyadaki desteği ve başarısı da yadsınamaz bir gerçek olarak duruyor…