Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’ın önünde Akın Akınözü bile duramadı! Halil İbrahim Ceyhan ise Alp Navruz’u gölgede bıraktı!

Onur Seyit Yaran’ın önünde Akın Akınözü bile duramadı! Halil İbrahim Ceyhan ise Alp Navruz’u gölgede bıraktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara her hafta dizileriyle konuk oluyor ünlü oyuncular. Sosyal medyada da hayranları tarafından bitmek bilmeyen bir sevgi ve övgü dolu sözlerle yorumlar alıyorlar. Hayranlarının destekleri, oyuncuları popülerlik konusunda da ön plana çıkarıyor!

Sosyal medyada adına yorum yapılan ünlü isimler, gelen ileti sayılarına göre her hafta düzenli olarak yapılan tablolara da konu oluyorlar. Adba.tv’nin periyodik olarak yaptığı haftalık tabloda isimler son dönemde çok değişmese de zirve yarışında bir kaç isim dikkat çekiyor!

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisinde oynadığı Doruk karakteri ile birlikte daha çok tanındı. Genç kuşak oyuncular arasında popülerlik konusunda sosyal medyada kimse eline su dökemiyor neredeyse! Bir süredir bu döngüyü bozan kişi Akın Akınözü olmuştu! Akınözü, Tuzak dizisindeki rolü ile hayranlarından binlerce mesaj, ileti, beğeni alıyor.

Onur Seyit Yaran'ın önünde Akın Akınözü bile duramadı! Halil İbrahim Ceyhan ise Alp Navruz'u gölgede bıraktı! 9

Oyuncuya gelen iletilerin sayısı, son aylarda zirvenin değişmez ismi olan Onur Seyit Yaran’ı bile geriye çekmişti! Yaran’ın hayranları tarafından gelen ileti sayısı, bir süredir Akın Akınözü’nün hayranlarından gelen iletilerden azdı. Fakat son haftalarda 2.likte olan Onur Seyit Yaran’ın, 11-17 Ocak haftasında yine zirvede olduğu görülüyor!

Onur Seyit Yaran'ın önünde Akın Akınözü bile duramadı! Halil İbrahim Ceyhan ise Alp Navruz'u gölgede bıraktı! 10

Tabloda bir başka dikkat çeken isim ise Alp Navruz. Yürek Çıkmazı dizisindeki Halil rolüyle beğenilerek izlenen oyuncu, aylardır listenin ilk 10 sırasında olan pek çok oyuncuyu geçerek 3.lüğe kadar çıkmayı başardı. Dizisi yayınlandığından beri 3. ya da 4. sıradalarda popülerlik konusunda 4 meslektaşı ile rekabette!

Sosyal medyada en popüler erkek oyuncular kategorisinin bu hafta zirvedeki ismi değişti. Yemin dizisinde oynayan Halil İbrahim Ceyhan ise en istikrarlı isimlerden! Zirve yarışında isim değişiyor ama Ceyhan’ın hayranlarından gelen ileti sayılarıyla 3.lüğü pek değişmiyor! Alp Navruz’un da en büyük rakibi Ceyhan oluyor haliyle!

Onur Seyit Yaran'ın önünde Akın Akınözü bile duramadı! Halil İbrahim Ceyhan ise Alp Navruz'u gölgede bıraktı! 11

Onur Seyit Yaran, 98 bin ileti ile son tablonun ilk sırasında yer almakta. Aylardır tahtı kaptırdığı ve sonunda yeniden en popüler isim olduğu tabloda Akın Akınözü ise 82 bin 600 ileti ile 2. sırada.

Listenin diğer isimleri ise değişmiyor uzun zamandır. Tablodaki sıraları da hemen hemen aynı kalmakta. Bilal Yiğit Koçak, Engin Altan Düzyatan, Mert Ramazan Demir, Murat Yıldırım ve Barış Arduç, popülerliklerinden bir şey kaybetmiyorlar!