Ana sayfa Sosyal Medya Psikopatlığı ile övgü alan Emre Bey, tam da ritmini bulmuşken bunun adı dizi talihsizliği!

Psikopatlığı ile övgü alan Emre Bey, tam da ritmini bulmuşken bunun adı dizi talihsizliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emre Bey tam ritmini bulmuşken, yine harcanan bir dizi şanssızlığı! 2015 yılında setlere Aşk Zamanı isimli diziyle birlikte adım atan Emre Bey, sonraki süreçte iyi yapımlarda kendisini gösterme fırsatı buldu. Adı Efsane dizisindeki Kıvanç karakteri hala akıllarda duruyor.

Emre Bey’i en çok da Elimi Bırakma isimli TRT1 dizisinden hatırlayan hayranları, Arda Çelen karakterini ne kadar başarılı bir şekilde sergilediğini de iyi biliyor. Emre Bey geçen sezon ise Sol Yanım isimli dizide Burak karakterinde çok iyi işler yaptı. Bu dizinin 12. bölümde final yapması en çok da rollerin hakkını veren Özge Yağız ve Emre Bey adına büyük talihsizlik olmuştu.

Psikopatlığı ile övgü alan Emre Bey, tam da ritmini bulmuşken bunun adı dizi talihsizliği! 8

Yetiş Zeynep isimli dijital dizide de izlediğimiz Emre Bey, bu sezon ise kendisine çok yakıştırılan Ejder karakteri ile Son Nefesime Kadar isimli dizide yer aldı.

Hem tecrübeli hem de genç isimlerin buluştuğu bu yapım ne yazık ki, beşinci bölümüyle final yapacak. Reytingleri yeterli olmadığı için Fox TV’nin devam ettirmek istemediği dizi Emre Bey adına da büyük şanssızlık oldu.

Ejder karakterinde oyuncu o kadar etkili ve o kadar göze çarptı ki, daha ilk bölüm yayınlanmış olmasına rağmen, sosyal medyada oyuncular büyük övgülerde bulunuldu.

İzleyicileri çok etkileyen psikopat Ejder karakteri oyuncunun yeteneklerini sergilediği önemli bir fırsattı. Dizi hayranları da onun bu başarısını sosyal medyadaki mesajlarla kutladı.

Psikopatlığı ile övgü alan Emre Bey, tam da ritmini bulmuşken bunun adı dizi talihsizliği! 9

Bir izleyici, “Ejder akla gelebilecek her türlü pisliği yapıyor ama #EmreBey o kadar iyi oynuyor ki rölü izlerken tüylerim diken diken oldu. Psikopatlıkta zirve” diyerek genç oyuncuya övgülerde bulundu.

Kötü bir karakteri canlandırmasına rağmen, sosyal medyada en çok konuşulan genç isimlerden birisi olan Emre Bey, bunu karakterin ruhunu izleyicilere yansıtma becerisiyle elde etti.

Ne yazık ki, izleyicilerin çok ilgi gösterdiği Ejder karakterini 2 bölüm daha izleyebileceksiniz. Emre Bey ve arkadaşları 5. bölüm ile birlikte final yapacak olan dizinin derdini anlatamadan ekrandan ayrılıyor.