Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden Sarp Akkaya ayrılmasın!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden Sarp Akkaya ayrılmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan ve izleyicilerin çok ilgi gösterdiği Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde gerilimli bir ortam var. Dizinin hikayesi evliliklerin iç yüzüne ve boşanmalarda yaşanan sıkıntılara dayanıyor. Azra karakterinde Gökçe Bahadır ile Sergen karakterini canlandıran Sarp Akkaya da son dönemde rolleri ile fazlasıyla öne çıktı.

Dizide Azra ve Sergen arasında yaşanan gerilimli ortam sürerken, Yıldırım karakterindeki Yiğit Kirazcı ise hikayenin iyi adamlarından birisi. Azra ile yakınlaşan Yıldırım, Sergen’i fena halde delirtti. İki karakterin kavgası ise dizi hayranlarının tansiyonunu yükseltti.

Yiğit Kirazcı, Onedio’nun youtube programına konuk oldu ve hayranlarından gelen diziyle ilgili bir soruyu da yanıtladı. Oyuncu, “Bazen ağlatıyor bazen güldürüyor, hayat gibi bizim dizi” ifadesini kullandı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden Sarp Akkaya ayrılmasın! 88

“Dizide Sergen’den ne zaman kurtuluyorsunuz?” şeklindeki bir soruyu da yanıtlayan Yiğit Kirazcı, rol arkadaşı Sarp Akkaya için şu övgülerde bulundu: “İnşallah Sergen’den hiç kurtulmayız. Sarp müthiş bir oyuncu ve onunla oynamaktan çok keyif alıyorum. İnşallah hep hayatımızda kalır.”

Reklamcılık okuyan ve üniversitede modellik yapan Yiğit Kirazcı, kamera karşısında konuşamadığını görünce de oyunculuk eğitimi alarak sektöre giriş yaptığını anlattı. Kirazcı, oyuncu olmayı da daha önceden düşünmediğini belirtti ve “İyi ki de olmuşum” dedi.

Canlandırdığı Yıldırım karakterini de sevdiğini dile getiren oyuncu, “Avukat olmak bana eğlenceli bir şeymiş gibi gelmedi. Bilmeniz gereken ve okumanız gereken çok şey var. Karakteri oynamak ve onu hayata geçirmeye çalışmak gerçekten çok iyi hissettirdi” açıklamasını yaptı.