Ana sayfa Dizi Haberleri Osman Sonant, Netflix’in yeni dizisinde başrolde!

Osman Sonant, Netflix’in yeni dizisinde başrolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı tüm yapımlarda oyunculuğu ile konuşturan isimlerden birisi de Osman Sonant. Girdiği her karakterle büyük beğeni toplayan oyuncu, yer aldığı yapımlarda da dikkat çekmekte. Oyuncunun yeni bir dizide rol alacağı ise henüz yeni ortaya çıktı. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Andreas karakteri ile ekrana gelmişti oyuncu.

TRT1’de yayınlanan dizide Bizans komutanı Anderas’ı oynayan Sonant, dizinin 14. bölümünde karakterin ölmesiyle birlikte veda etmişti. 2006 yılında Kurtlar Vadisi: Irak’ta oynamasının ardından sonrasında Annem, Leyla İle Mecnun, Ben De Özledim, Beş Kardeş, Ufak Tefek Cinayetler, Fi, Zengin ve Yoksul, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi pek çok dizide ve sinema filmlerinde rol aldı oyuncu.

Komedide olduğu kadar, dram ve aksiyon yapımlarında da başarısını ortaya koyan oyuncu, bu kez Netflix’in yerli yapımı olan Sıcak Kafa dizisinde başrolde yer alacak.

Daha önce Tuba Büyüküstün’ün de rol aldığı Rise Of Empires: Ottoman isimli Netflix dizisinde de oynayan Sonant, bu kez başrolünde oynayacağı Sıcak Kafa dizisiyle gündemde.

Yönetmenliğini Fi dizisinin de yönetmeni olan Mert Baykal üstleniyor. Sonant için bu da güzel bir tesadüfi durum oluşturmakta. Bu arada dizinin kadrosu da yıkılıyor adeta! Usta oyuncuların da yer aldığı dizinin yapımcılığını Tims&B Productions üstleniyor.

Bir kitaptan uyarlama olacak olan dizide Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran ve Haluk Bilginer rol alıyor.