Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat’e doğum gününde sürpriz mesajlar

Beren Saat’e doğum gününde sürpriz mesajlar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, 26 Şubat 1984 doğumlu. Bugün 37. yaş gününü kutlayan oyuncu, kendisine gönderilen mesajları instagram sayfasından takipçileri ile de paylaşmakta. Oyuncu, bu mutlu gününde arkadaşları, dostlarının yanı sıra hayranlarından da çok sayıda mesaj almakta.

Beren Saat, bazı paylaşımları instagram sayfasının story bölümünden takipçileriyle de paylaşıyor. Bu mutlu gününde onu yalnız bırakmayan ve güzel sözleriyle, dilekleriyle sevgilerini iletenlere oyuncu da bu mesajları paylaşarak yanıt veriyor.

Kenan Doğulu ile evli olan Beren Saat, geçtiğimiz yıl doğum gününde yazdığı bir mesaj sonrasında magazinin gündeminden düşmemişti. Oyuncu, bu özel gününde eşi yerine hayatını kaybeden eski aşkını anınca, ikilinin arasında soğuk rüzgarlar estiği anlaşılmıştı.

Bir süre tam olarak durum anlaşılamasa da Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun evliliklerinde zor bir süreç geçirdikleri, ayrılma aşamasına geldikleri öğrenilmişti.

Ancak yeniden ilişkilerini gözden geçiren ve geçtiğimiz yıl pandemi sürecinde de evlerinde daha uzun vakitler geçirdikten sonra yeniden aşklarına kaldıkları yerden devam eden ikili, şimdilerde eski mutluluklarına döndü.

Beren Saat de içindeki mutluluğu zaman zaman yaptığı paylaşımlarla ortaya koyuyor. Bugün de bir başka mutlu günü ve gelen mesajlar da sevincini katlamakta.

Ayrıca fanlarından gelen çok özel bir mesaj ise oyuncuyu çok mutlu etti. Beren Saat fanları, Kamboçya’daki bir köyde bebeklerin bir haftalık mama ve süt ihtiyaçlarını karşılayarak Saat’e bir de sosyal medya üzerinden mesajla doğum günün kutladılar.

İşte ünlü oyuncuya gelen mesajlardan bazıları:

Beren Saat'e doğum gününde sürpriz mesajlar 12

Beren Saat'e doğum gününde sürpriz mesajlar 13

 

Beren Saat'e doğum gününde sürpriz mesajlar 14

Beren Saat'e doğum gününde sürpriz mesajlar 15

Beren Saat'e doğum gününde sürpriz mesajlar 16

Beren Saat'e doğum gününde sürpriz mesajlar 17