Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel ile Can Bonomo çiftinin hem uyumları harika hem mutluluk saçıyorlar!

Öykü Karayel ile Can Bonomo çiftinin hem uyumları harika hem mutluluk saçıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti, GQ Dergisi’nin Men Of The Year 2021 isimli ödül törenine katıldı. Mutlulukları ile dikkat çeken iki ünlü çift, gecede uyumlu halleriyle göz doldurdu.

Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan ve iyi bir çıkış yakalayan Kaderimin Oyunu dizisinde başrolde yer alan Öykü Karayel, uzun bir aradan sonra yeniden televizyona dönüş yaptı. Asiye karakteri ile izlediğimiz oyuncu, başarılı performansı ile de göz doldurdu.

Öykü Karayel hem iş hem de özel yaşamında mutlu bir dönem geçiriyor. Ünlü çiftin siyahlar içinde birbirlerine çok uyumlu kıyafetleri de dikkatlerden kaçmadı. Öykü Karayel, “Benim şu anda devam etmekte olan bir dizim var. Yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyorum” diye konuştu.

Can Bonomo ise konserler vermeyi sürdürdüğünü ifade etti. Yeni konserlerin de geleceğini belirten ünlü şarkıcı, yoğun şekilde çalışmayı sürdürdüğünü ifade etti.

Yılbaşı konusunda herhangi bir planlarının olmadığını belirten Öykü Karayel, aksesuarları ile de dikkatleri çekti. Törende “Yılın Kadını” ödülünü rol aldığı dizideki başarısıyla elde eden oyuncu, eşi Can Bonomo’yu da gözyaşlarına boğdu.

Öykü Karayel ile Can Bonomo çiftinin hem uyumları harika hem mutluluk saçıyorlar! 7Öykü Karayel’ni ödülden sonra yaptığı konuşmada, “Ben stresli bir insanım. Benim bütün stresimi, kahrımı çeken ve göğsünde yumuşatan sevgili eşime çok teşekkür ederim” ifadeleri, Can Bonomo’ya gözyaşı döktürdü.