Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Karayel’in Kaderimin Oyunu dizisi güçlü bir kadın hikayesi

Öykü Karayel’in Kaderimin Oyunu dizisi güçlü bir kadın hikayesi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Etkili bir oyuncu kadrosunu bir araya getiren Kaderimin Oyunu dizisi yeni sezon için en çok dikkat çeken yapımlardan birisi oldu. Hercai dizisi ile büyük başarı kazanan Akın Akınözü’nün yanı sıra; Öykü Karayel, Sarp Apak, Kaan Çakır, Esra Dermancıoğlu ve Meriç Aral proje için anlaşma yaptı.

Bu kadar dikkat çeken 6 oyuncuyu bir araya getiren dizinin hikayesini de izleyiciler çok merak ediyor… Her şeyden önce yapımcı çok dikkat çekiyor. Star TV’de yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisinin yapımcılığını NGM Medya üstlendi.

Sefirin Kızı dizisinin ardından Kardeşlerim ile öne çıkan NGM Medya şimdi de Kaderimin Oyunu için titiz bir çalışma yürütüyor. Özellikle Kardeşlerim dizisinin çok iyi bir çıkış yapması, NGM Medya’nın dram yapımlarında önemli bir tecrübe kazanması noktasında dikkat çekici oldu.

Öykü Karayel'in Kaderimin Oyunu dizisi güçlü bir kadın hikayesi 7

Etkili bir kadın hikayesini ekrana taşıyacak olan dizi herkesi etkileyecek bir yapım görünümünde. 30’lu yaşlarda olan Asiye karakterinin güçlü bir kadın duruşu sergilemesine şahit olacaksınız.

Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer…

Cemal hem eşini hem de iki çocuğunu daha iyi bir yaşam için bırakıp gider. Helin isimli varlıklı kadın Cemal’in aklını çeler ve onu ailesinden koparınca da Asiye, iki çocuğu ile yaşam mücadelesine başlar.

Asiye, bu yaşam mücadelesi sırasında Mahir ile karşılaşır ve tüm kaderi bir anda değişir.