Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle Bir Geçer Zaman ki yıllar sonra farkını ortaya koydu!

Öyle Bir Geçer Zaman ki yıllar sonra farkını ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Kanal D dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki yeniden ekranları süslüyor. Tekrar bölümleri ile yayınlanan dizinin birçok hayranı da ekranda anılarını tazeliyor.

14 Eylül 2010 tarihinde başlayan dizi 18 Haziran 2013’te final yapmıştı. 3 sezonda toplam 120 bölüm yayınlandı. Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy, Mine Tugay, Farah eynep Abdullah, Elçin Sangu, Yeliz Kuvancı, Meral Çetinkaya, Emir Berke Zincidi gibi isimlerin yer aldığı kadro oldukça etkileyiciydi.

Dizinin eski bölümleri ile ilgili bir yorumda bulunan Milliyet Cadde Yazarlarından Sina Koloğlu, yapımın ne kadar etkileyici olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin eski bölümleri ekrana geliyor. Takıldım geçenlerde. Bugün böyle işler yapılmıyor galiba. Kaç senenin dizisi çekim, müzik ve oyunculukla farkı ortaya koyuyor.”

Gerçekten de dizinin etkisi günümüze kadar geldi. Dizi 17 ülkede izleyicilerle buluştu. Ortadoğu, Balkanlar, Asya ülkeleri ve Latin Amerika’da birçok yerde izleyicilerin hayranlığını kazandı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin farkı yıllar sonra bile hemen fark ediliyor.