Ana sayfa Sosyal Medya Çok ama çok ayıp! Bergüzar Korel’i çileden çıkartan tavır!

Çok ama çok ayıp! Bergüzar Korel’i çileden çıkartan tavır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, hem ülkemizde hem de yurt dışında yer aldığı projelerle ününe ün katmaya devam ediyor. Halit Ergenç ile mutlu bir aile kuran oyuncu, oğlu Ali’nin doğumundan 10 yıl sonra,ikinci çocuğu Han’i Mart ayında kucağına almıştı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2,5 ay kadar kendilerini karantina altına alan ünlü çift, çocukları ile birlikte aylar sonra görüntülenmişti.

Bergüzar Korel, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile ününden faydalanmak isteyen firmalara ağır bir mesaj yolladı. Pandemi nedeniyle alışverişini internetten yapmak durumunda kalan oyuncu, firmaların yanında hediyeler gönderdiğini ve yanında da sosyal medyada paylaşım yapması için ricada bulunduğunu ifade etti.

Bergüzar Korel bu duruma tepki gösteren paylaşımı ile dikkatleri çekti. İşte o sözler:

“Bu virüs sürecinde tüm alışverişlerimizi mecburen internetten yapmak zorunda kaldım, özellikle çocuklarım için olanları. Ve yeri geldi ismimi değiştirerek alışveriş yapmak zorunda kaldım. Çünkü isteğim dışında siparişimin yanında hediye yollayıp bi zahmet paylaşın demek çok çok ayıp!

İnsana kendini borçlu hissettiriyorsunuz. Ben zaten içime sinen, sevdiğim,emek verilen her şeye kendimce destek olmaya çalışıyorum ama bu emrivakiniz çok kaba.

Ben sizden paramın karşılığı bir hizmet alıyorum daha da fazlasını istemiyorum. Hediye göndermek istiyorsanız çok teşekkür ederim ama bunu paylaşım beklentisiyle yaptığınızda o kadar itici duruyor ki, sonrasında sizden alışveriş yapma yolunu da kesiyorsunuz.

Sayfanızı etiketlememi isteyen notlarınız gönderdiğiniz hediyenin tüm değerini bir anda düşürüyor. Bilin istedim.”

Geçtiğimiz gün görüntülenen çiftin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: