Ana sayfa Sosyal Medya Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Caroline’ı Wilma Elles, yeni projesinde kadına şiddete dikkat çekiyor!

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Caroline’ı Wilma Elles, yeni projesinde kadına şiddete dikkat çekiyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Alman oyuncu Wilma Elles, unutulmaz dizilerden “Öyle Bir Geçer Zaman ki” ile ilk kez Türkiye’de izleyici karşısına çıkmıştı. Canlandırdığı Caroline rolü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan oyuncunun Türkiye’de kaldı ve birçok projede yer aldı.

Ünlü oyuncu Wilma Elles, bu kez Murat Emre Üstün’ün “Mum Gibi” adlı şarkısına ait çekilen klipte oynadı. Dünya toplumları üzerinde “Kadına Karşı Şiddet”e hayır demek ve durumun bir erkek gözünden net tepki oluşturduğu çarpıcı sahneleri konu alan klipte başarılı oyuncu eşinden şiddet gören bir kadını canlandırdı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Caroline’ı Wilma Elles, yeni projesinde kadına şiddete dikkat çekiyor! 7
Ailesinin oyuncu olmasına karşı çıkmasına rağmen eğitimini tamamlayarak yan dal yaparak sektöre giriş yapan Wilma Elles, bir röportajında tesadüfler üzerine Türkiye’ye geldiğini anlatmıştı.

“Mısır’da büyük bir film endüstrisini olduğunu öğrendiğim için başlangıçta planlarımı oraya gitmek üzerine kurmuştum. Mısır’a bir aylık seyahatim de olmuştu. Ancak o sırada Türkiye’den bir teklif geldi, tesadüfen. Bağlantımız Almanya’da yaşayan bir Türk üzerinden gerçekleşmişti. Olayların bu şekilde gerçekleşmesinden dolayı, Türkiye’nin benim kaderim olduğunu düşünüyorum.”

Türkiye’yi çok seven ve burada projeler yapmak isteyen Wilma Elles, 2016 yılında Alman vatandaşlığının yanında Türk vatandaşlığına geçmişti.