Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Wilma Elles, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile hatırlanmaktan rahatsız değil!

Wilma Elles, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile hatırlanmaktan rahatsız değil!

tarafından ker_def

Çiçekçi Sokağı oyunu geçtiğimiz günlerde prömiyer yaparak seyirci ile buluştu. Kosta Kortidis’in, 1900’lerin başında gazetelerde yayınlanmış gerçek bir haberden yola çıkarak yazdığı Çiçekçi Sokağı, bir cinayete odaklanıyor. Sekiz yıl aradan sonra tiyatro sahnelerine dönen ünlü oyuncu Wilma Elles’in Kortidis’le birlikte başrolünü paylaştığı müzikli oyunda aynı zamanda Alp Balkan, İlkay Özşen, Dilara Tabak, Ali Alkın Aydın, Pari Mayıs ve Akın Kaplan rol alıyor.

“Çiçekçi Sokağı”, 2019 yılında Kosta Kortidis ve Akın Kaplan tarafından “Bir özgürlük meselesi” sloganıyla kurulan Teatro Rudius’un beşinci prodüksiyonu olarak seyirciyle buluştu.

Kosta Kortidis’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, Akın Kaplan’ın yönetmen yardımcılığını üstlendiği “Çiçekçi Sokağı”nda Kortidis ve Kaplan’la birlikte Wilma Elles, Alp Balkan, İlkay Özşen, Dilara Tabak, Ali Alkın Aydın ve Pari Mayıs rol alıyor. Oyunun şarkı sözleri Kosta Kortidis’in, besteleri Altuğ Akınsel’in, koreografisi ise Alkış Peker ve Alper Akalın’ın imzasını taşıyor.

Yakın bir zamanda doğum yapan Wilma Elles, oyunla ilgili Mürekkep Haber’den Yusuf Çifçi’ye açıklamalarda bulundu. Elles, “Tiara Manolya üç haftalıktı. O zaman provalara başladık ve sürekli uyudu. Bu, tabii ki benim için kolaydı. Yeni doğanlar ilk günlerde on – on sekiz saat uyuyorlar. Hep prova saatlerine denk geldi. Onun için problemsiz bir prova süreci geçirdik.” ifadelerini kullandı.

“Şu anda sizi de pek çok insan Caroline olarak tanıyor. Bir rolün üzerinize yapışması sizi rahatsız eder mi?” sorusuna da cevap veren Elles, Caroline olarak anılmaktan rahatsızlık duymadığını belirtti. Wilma Elles, şunları söyledi:

“Yok, kesinlikle rahatsız etmez. Ben aslında bunu çok normal buluyorum. Mesela Beren Saat, Aşk-ı Memnu ile her zaman hatırlanır. Erkan Petekkaya bu kadar dizi de çekmesine rağmen her zaman Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile tanınır. Öyle değil mi? Şimdi bu yurt dışında da öyle. Yani mesela bir oyuncu aslında her zaman en popüler prodüksiyon ile tanınır. Ama tabii ki ben de bir sürü dizi çektim, bir sürü film çektim ama öyle yani sorun değil. Ben o diziyi de çok sevdiğim için mutluyum bu şekilde.”