Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ve Kaan Yıldırım’lı Sipahi ekranları ateşe vermeye geliyor!..

Özge Gürel ve Kaan Yıldırım’lı Sipahi ekranları ateşe vermeye geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yapımını Cnp Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı yeni dizi  Sipahi’ nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni sezonun büyük merakla beklenen yapımının setinden gelen fotoğraflar heyecan yaratıyor.  Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı Sipahi’nin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor.

Sipahi; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonları konu alıyor.

Özge Gürel ve Kaan Yıldırım'lı Sipahi ekranları ateşe vermeye geliyor!.. 8

Öte yandan Özge Gürel ve Kaan Yıldırım hayranları ikilinin uyumunu da merak ediyor. Özge Gürel dizide adalet arayan bir karaktere hayat verecek. Yeni projesi hakkında konuşan Gürel, kariyerinde ilk kez adalet arayışını bu kadar güçlü şekilde sergileyen bir karakter ile yer alacağı için de kendisi için Sipahi dizisinin bir ilki temsil edeceğini belirtti.

Dizinin kadrosunda ayrıca; Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.

Özge Gürel ve Kaan Yıldırım'lı Sipahi ekranları ateşe vermeye geliyor!.. 9

Dizide, Türkiye için açık tehdit haline gelen karanlık bir güce karşı, İstihbarat Teşkilatı’nın cesaret ve fedakarlıkla verdiği mücadele her hafta izleyenlere aktarılacak.  Sipahi çok yakında Show TV’de ekrana gelecek.