Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Caner Cindoruk’tan yorgun, mağrur, gururlu pozu!..

Oyuncu Caner Cindoruk’tan yorgun, mağrur, gururlu pozu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu Caner Cindoruk’un dinlendiği günlerin acısı çıkıyor.

Oyuncu, iddialı bir proje için setlere ve yoğun çalışma temposuna geri döndü. Caner Cindoruk’un yeni dizi projesinin adı;  Maviye Sürgün. O3 Medya imzalı Maviye  Sürgün’ün çekimleri Marmaris’te devam ediyor.

Caner Cindoruk’un ‘Ali’ adlı bir karakteri canlandıracağı dizide oyuncuya Damla Sönmez, Bülent Şakrak ve Serkan Altunorak’ın da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Bülent Şakrak’ın rol arkadaşı Caner Cindoruk ile setten yaptığı son instagram paylaşımında iki oyuncunun da bir hayli yorgun olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Bülent Şakrak paylaşımına, “Badim ile yorgun, mağrur, gururlu” notunu düştü. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Maviye Sürgü,  diğer projelerden farklı olarak, Türk dizilerinin çok izlendiği Latin Amerika’ya yönelik olarak hazırlanıyor.

Bu yönüyle de merak uyandıran dizi, Türk dizi sektörünün dünya çapında daha da geniş coğrafyalara yayılması için büyük bir adım niteliği taşıyor. 26 bölümden oluşması beklenen Maviye Sürgün dizisinin ilk önce Güney Amerika ülkelerinde görücüye çıkması bekleniyor. Proje yurt dışında ilgi gördüğü taktirde, ilerleyen dönemde benzer projelerin sayısı da hızla artabilir.