Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisinin gün değişikliği, final öncesi son çıkış!

Darmaduman dizisinin gün değişikliği, final öncesi son çıkış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Darmaduman dizisiyle ilgili beklentiler çok büyük olmuş, ama perşembe akşamları rakipleri karşısında düşük gelen reytingler ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ile Aslıhan Malbora gibi 4 önemli oyuncunun başrolünde yer alması bile hikayeye olan ilgiyi artıramadı.

Fox TV ekranlarında Beverly Hills isimli Amerikan dizisinin yerli versiyonu olarak izleyicilerle buluşmakta olan dizi artık Cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak. Fox TV’nin diziyi hafta sonuna kaydırma kararı alması aslında hikayenin devam etmesini çok istediği anlamına da geliyor. Eğer hafta içi başka bir güne alınmış olsaydı muhtemelen durum değişmeyecekti.

Darmaduman dizisinin gün değişikliği, final öncesi son çıkış! 7

Ancak Cumartesi günleri Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi iki etkili diziyi takip etmeyen ama Darmaduman’ı izlemek isteyecek kişilerin desteği olursa, dizinin ayakta kalması mümkün olabilir.

Bir gençlik dizisi olarak öne çıkan Darmaduman, sezonun en iddialı yapımlarından birisi gibi gözükmüş olsa bile, elde ettiği reytingler ile bunu destekleyemedi.

19 Kasım Cumartesi günü 4. yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin bu değişiklik sonrasında reytinglerini artırması beklentisi bulunuyor. Ancak bu yönde bir gelişme olmaz ve reytinglerde ciddi bir ilerleme gözükmez ise projenin finale doğru adım adım gitmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Sonuç olarak, gün değişikliği demek Darmaduman dizisi için finalden önceki son çıkış olarak tarif edilebilir.