Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Cemre Baysel, son dönemde dizisi ile olduğu kadar sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor!

Oyuncu Cemre Baysel, son dönemde dizisi ile olduğu kadar sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan ve salı akşamları ekrana gelen Senden Daha Güzel dizisinde Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisi son derece uyumlu bir çift oldu.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Cemre Baysel, sosyal medyada da oldukça ilgi görüyor. Instagram’da 3.1 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun paylaşımları hayranları tarafından merakla takip ediliyor.

Oyuncunun son paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Bir yandan oyunculuğu bir yandan da güzelliği ile dikkat çeken Cemre Baysel, sempatik fotoğrafıyla yine gündeme damga vurup adından söz ettirmeyi başardı.

Oyuncu Cemre Baysel, son dönemde dizisi ile olduğu kadar sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor! 7

Cemre Baysel’in uzun süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Aytaç Şaşmaz da fotoğrafa kayıtsız kalmayarak kalp emojisiyle yorum yaptı. Cemre Baysel’in oyuncu arkadaşları Öykü Çelik ve Damla Colbay da fotoğrafa yorum yaptı.

Senden Daha Güzel dizisi de oyuncunun bir önceki dizisi Baht  Oyunu gibi romantik-komedi tarzında. Dizide  ‘Efsun’ adlı bir doktoru canlandıran oyuncu, geçtiğimiz günlerde rolüyle ilgili yaptığı açıklamada her şeyin yolunda olduğunu belirterek “Çok sıkı çalıştık, çok zaman harcadık, çok emek verdik” diye konuşmuştu.

Dizinin ön hazırlıkları için ata bindiklerini ve bunun için eğitimler aldıklarını açıklayan Cemre Baysel, “Doktorları araştırdık, ne yapıyorlar diye onları gözlemledik. Öğrendik, çok çalıştık” şeklinde açıklamada bulunmuştu.