Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in çok sevilen yeni dizisi vedaya hazırlanıyor!

TRT1’in çok sevilen yeni dizisi vedaya hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında bu sezon ekrana gelen ve çok da beğeni toplayan Kasaba Doktoru dizisi izleyicilerine veda edecek. 1 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan 13. bölümü ile birlikte yaz arası verecek olan dizi, Eylül ayı itibariyle yeniden ekranda yerini alacak.

Ozan Akbaba’nın çok farklı ve etkileyici bir karakter ile başrolde yer aldığı Kasaba Doktoru dizisi, fazla tanıtım yapılmadığı için izleyici sayısı az kaldığı eleştirilerine konu olmuştu. TRT1’in yeni sezondaki güçlü projelerinden birisi olması beklenen dizi, 13 bölümlük ilk sezonunu başarılı bir şekilde tamamlıyor.

TRT1'in çok sevilen yeni dizisi vedaya hazırlanıyor! 7

Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ile Vildan Atasever’in de başrolünde yer aldığı Kasaba Doktoru dizisinin yaz arası çok uzun olmayacak. Temmuz ve Ağustos aylarında ekranda olamayacak dizinin Eylül başında izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Yaklaşık 2 aylık bu arada da dizinin ikinci sezonu için yenilikler yapılması, hikayede bazı revizyonlar gerçekleştirilmesi ve bazı yeni karakterlerin de diziye katılarak heyecanı artırması beklentisi var.

Kasaba Doktoru dizisinin 13. bölümü 1 Temmuz Cuma günü yayınlanacak ve sezon finali de olan bu bölümde yine heyecanlı anlar yaşanacak. İşte fragman: