Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Hande Erçel’in, tatilde enerjisini neye borçlu olduğu ortaya çıktı!..

Oyuncu Hande Erçel’in, tatilde enerjisini neye borçlu olduğu ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel, ailesiyle birlikte tatile çıktı.

Güzel oyuncu, kız kardeşi Gamze Erçel ve küçük yeğeni Mavi ile güneşin ve denizin tadını çıkardığı anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

28 milyonu aşkın takipçi sayısıyla sosyal medyada en çok takipçiye sahip kadın oyuncu olan Hande Erçel, yeğeni Mavi ile birlikte bir fotoğraf karesini instagram hesabından yayınlayarak, ‘Mavi’nin güzel saçları ve en sevdiğim aile tatili enerjisi!’ notunu düştü.

Oyuncu Hande Erçel'in, tatilde enerjisini neye borçlu olduğu ortaya çıktı!.. 1

Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan Hande Erçel’in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Aynı zamanda,  14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayan Disney Plus’ın da marka elçisi olan oyuncunun, dijital platformun hangi projesinde rol alacağı hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Oyuncu Hande Erçel'in, tatilde enerjisini neye borçlu olduğu ortaya çıktı!.. 2

Türkiye’deki pek çok ünlü ile anlaşmalar yapan dijital platform, Erçel’i de bünyesine kattı. Geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine bir açıklama yapan oyuncu, canlandırmak istediği rol ile ilgili bazı ipuçları vermişti.

Hande Erçel, yeni projesindeki rolünün sınırlarını zorlayacak bir karakter olmasını istiyor! Böyle bir karaktere hayat vermek için de zaman gerektiğini belirtiyor oyuncu açıklamasıyla hayranlarını heyecanlandırmıştı.