Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz bir diziyi tercih ettiyse, mutlaka senaryosu çok iyidir!

Alp Navruz bir diziyi tercih ettiyse, mutlaka senaryosu çok iyidir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz’un televizyon ekranına nasıl bir yapımla döneceği konusunda meraklı olan hayranları, son gelişmelerle bir hayli heyecanlandı… İlk olarak Gold Film tarafından hazırlanmakta olan bir asker dizisinde yer alabileceğine yönelik bilgiler gelmişti ama projenin iptal olduğuna yönelik bilgiler de kulislerde konuşuluyor.

Alp Navruz için yeni dizi iddiası da ortaya atıldı. Oyuncunun TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisinin kitlesini etkilemesi beklenen Cennet’in Çocukları isimli dizi için anlaştığı yönünde basında bazı bilgiler yayınlandı. Alp Navruz, yeni sezonda dram projesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sezon içinde kendisine birçok dizi teklif edilmesine rağmen Alp Navruz’un üzerinde durduğu dizilerin sayısının az olmasının bir nedeni var. Çünkü oyuncu için önemli olan şey senaryonun onu tatmin etmesi. Alp Navruz, Zümrüdüanka dizisi çekilirken bu konuyla ilgili bir soruyu yanıtlamış ve hikayeye bakarak karar verdiğini söylemişti.

Ancak ünlü oyuncu sadece kendisine iletilen hikayenin bir bölümünü değil, sonraki süreçte nereye gideceğini de senarist ile konuşarak anlamaya çalışıyor ve sonrasında da yer alıp almayacağı kararını veriyor. Alp Navruz, bunu sıklıkla uyguluyor ve rolün derinliğini görmeden de imza atmıyor. İşte bu nedenle de dizi hayranları ünlü oyuncu bir proje ile anlaştığı zaman iyi bir senaryonun geldiğini anlıyor.

Alp Navruz bir diziyi tercih ettiyse, mutlaka senaryosu çok iyidir! 7

Ada Masalı isimli romantik komedi dizisiyle geçtiğimiz yaz aylarında hayranlarına memnun eden Alp Navruz, şimdi ise Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanan ve ağır bir dram hikayesi olan Cennet’in Çocukları dizisi ile ekrana geri dönüş yapacak.

Gold Film’in asker projesini iptal etmesinin ardından oyuncuya bu sefer Cennet’in Çocukları isimli dizi için teklif götürdüğü ve oyuncunun da rolü beğenerek kabul ettiği basına yansıyan haberler arasında yer alıyor.

Alkolün hayatını kararttığı bir adam ve çocuğu için ayakta durma mücadelesi veren bir kadının hikayesinin anlatıldığı dizi, ağır bir dram hikayesi olarak öne çıkıyor.

Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın senoryusunu yazdığı dizi daha önce de Ayça Bingöl’ün başrol kadın oyuncusu olmayı kabul etmesi ile gündem olmuştu. Bu noktada diziye Alp Navruz’un da dahil edilmesi kadronun güçlü olacağının sinyalini de verdi.

Gerçek bir hikayeden yola çıkan Atike Hınçlıer’in dikkat çeken Yürek Çıkmazı kitabının dizi versiyonunun da çok ağır bir dram olarak izleyicilerin ruhuna işlemesi bekleniyor.

Hikayeyi derinlikli şekilde öğrenmesi ve rolünü de beğenmesi sonrasında Alp Navruz, yeni sezon için aradığı gibi bir dizi bulmuş gibi bir durum söz konusu. Gold Film’in sahibi Faruk Turgut tarafından Alp Navruz ve Ayça Bingöl’in kadroda olduğu yönünde açıklamalar da yapıldı ve dizi hayranları yeni projeyi heyecanla beklemeye başladı.

Alp Navruz’un partneri olarak da İrem Helvacıoğlu’na teklif gittiği iddiası da basına yansıdı. Dizinin ön hazırlıkları devam ediyor ve yakında detaylar ortaya çıkacak.