Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu İlayda Alişan’ın küçüklük halini gören hayranları mest oldu!..

Oyuncu İlayda Alişan’ın küçüklük halini gören hayranları mest oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarında en son Fox TV’nin Masumiyet dizisinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi tecrübeli oyuncular ile birlikte rol alan İlayda Alişan çok yakında romantik komedi türündeki yeni dizisi Seversin ile hayranlarıyla buluşacak.

Kanal D ekranında ilk bölümü 1 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan dizide oyuncuya Burak Yörük eşlik ediyor. İkilinin uyumu sosyal medyada daha şimdiden gündem oldu.

Yeni dizisi öncesi çok heyecanlı olan İlayda Alişan sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken bir isim. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımında ablası Özge Alişan’ın doğum gününü kutladı.

Oyuncu İlayda Alişan'ın küçüklük halini gören hayranları mest oldu!.. 8

İlayda Alişan duygusal paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “İyi ki doğdun ablacım. Annem ve babamdan beni istediğin, daha kendin küçücükken beni büyüttüğün, benimle birlikte büyüdüğün, bugünüme getirdiğin, ellerimi bir an olsun bırakmadığın için teşekkür ederim.. yeryüzünde senden daha fedakar ve kalbi çiçek bahçeleri gibi olan birini tanımıyorum. Dünyanın en iyi ablası ve en iyi küçük annesi sensin.. Seni çok seviyorum. Ama Ayşe Nil’i daha çok.”

Fotoğrafta oyuncu küçüklük haliyle görülüyor. İlayda Alişan’ın duygusal paylaşımı 2.8 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Oyuncu İlayda Alişan'ın küçüklük halini gören hayranları mest oldu!.. 9

Öte yandan İlayda Alişan, geçtiğimiz günlerde yeni dizisi öncesi verdiği röportajda; çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Çok heyecanlıyım, gün sayıyorum. İnanılmaz güzel ve tatlı bir ekiple çok büyük keyifle çalışıyoruz. Umarım bizim enerjimiz ekrana da seyircilerimize de yansır. Sıcacık bir hikayeyle çok renkli bir yaz dizisi geliyor. Biz çok sevdik umarım siz de seversiniz” açıklamasını yaptı.