Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Melis Sezen’den eski rol arkadaşı Tarık Emir Tekin’e tam destek!

Oyuncu Melis Sezen’den eski rol arkadaşı Tarık Emir Tekin’e tam destek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başrollerinde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in yer aldığı yeni dizi Bir Peri Masalı, Fox TV ekranlarında 28 Eylül Çarşamba akşamı görücüye çıktı.

Bulduğu para ile kısa yoldan zengin olan ve hayatı bambaşka bir noktaya doğru giden ‘Zeynep’ (Alina Boz) karakterinin hikayesi Fox TV ekranında benzer hayaller kuranları buluşturdu.

Tarık Emir Tekin’in İş insanı ‘Onur’ karakterine hayat verdiği dizi ilk bölümüyle sosyal medyada güzel tepkiler aldı. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in partnerliği ve uyumu göz doldurdu. Projenin uzun soluklu olmasını arzu eden izleyiciler de sosyal medyadan desteklerini sergileyen paylaşımlar yaptı.

Oyuncu Melis Sezen'den eski rol arkadaşı Tarık Emir Tekin'e tam destek! 7

Geçtiğimiz sezon final yapan Sadakatsiz adlı dizide ‘Selçuk’ karakteriyle yan rolde yer alan Tarık Emir Tekin, Bir Peri Masalı dizisinde başrol olarak izleyici karşısına çıktı.

Tarık Emir Tekin’in Sadakatsiz dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Melis Sezen de, yeni dizisinde eski rol arkadaşından desteğini esirgemedi.

Melis Sezen, sosyal medya hesabında Bir Peri Masalı dizisinin afişini paylaşıp ekibe iyi şanslar dileyerek, “Bütün ekip sizi çok seviyorum yolunuz ışıl ışıl olsun kalbim sizinle” yazdı.

Öte yandan sosyal medyada Bir Peri Masalı’nın ilk bölümünü de hiç sıkılmadan izlediklerini belirten dizi hayranları, yeni bölümleri merakla beklediklerini ifade eden yorumlar paylaştılar.